29 Ιαν 2023

Παντρεύεται η Αννα Κορακάκη: Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά;


Η Άννα Κορακάκη, δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφο της. Η ίδια γνωστοποίησε ότι είπε «ναι» στην πρόταση, ωστόσο επέλεξε να κρατήσει μυστική την ταυτότητα του συντρόφου της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε η ίδια στην εφημερίδα «Secret» μίλησε για τη σχέση της.
«Νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ όχι µόνο για τον γάμο σαν τελετή, αλλά κυρίως για κάθε σχέδιο και βήμα σε κάθε στάδιο της ζωής που θα κάνω από κοινού µε τον άνθρωπό µου, και εύχομαι να είμαστε υγιείς κι ευλογημένοι να ζήσουμε μια μακρά κι ευτυχισμένη ζωή µμαζί», είπε η Άννα Κορακάκη.
«Η πρόταση έγινε. ∆εν µας βιάζει κανείς και τίποτα. Με ηρεμία και πρόγραμμα, θα βρούμε μια ημερομηνία που να εξυπηρετεί τις δουλειές µας και τις αγωνιστικές µου υποχρεώσεις» συμπλήρωσε.

Στην προσωπική της ζωή η Άννα κρατά μέχρι σήμερα χαμηλούς τόνους και αποφεύγει τα φλας της δημοσιότητας. Μάλιστα, δεν έχει δημοσιοποιήσει το προφίλ του αρραβωνιαστικού της.

«∆εν έχουμε κατασταλάξει όχι µόνο σε ημερομηνία όσον αφορά τον γάμο, αλλά ούτε στον μήνα καν. Θα γίνει σε ημερομηνία που θα συμβαδίζει µε τις υποχρεώσεις όλων και το αγωνιστικό µου πρόγραμμα. Ειλικρινά, δεν έχουμε κλείσει τίποτα απολύτως» ανέφερε.
Δείτε την ανάρτησή της


Αξίζει να σημειωθεί ότι τις φωτογραφίες µε το δαχτυλίδι αναδημοσίευσε και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή µέσω Instagram, προκειμένου να ευχηθεί στην Ολυμπιονίκη για τον επικείμενο γάμο της. «Συγχαρητήρια στην Ολυμπιονίκη µας Άννα Κορακάκη, που γυρίζει σελίδα στη ζωή της και θα παντρευτεί. Κάθε ευχή για βίον ανθόσπαρτον», ανέφερε στη δημοσίευσή της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Το 2022 ήταν μια μεταβατική χρονιά για την Αννα Κορακάκη, καθώς έκλεισε ένα δύσκολο κεφάλαιο της ζωής της, αυτό που περιλάµβανε τη δικαστική διαμάχη µε τον άνθρωπο που την παρακολουθούσε, την απειλούσε και έφτασε στο σημείο να βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της.

Ο 34χρονος καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκισης από το Μικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Καβάλας και έτσι ένα κεφάλαιο που, όπως είχε πει η ίδια, την είχε κάνει να παλεύει «µε μετατραυµατικό στρες και ψυχοσωματικά νοσήματα», έκλεισε και πλέον η ίδια κάνει όνειρα για τα όμορφα που θα ακολουθήσουν στην προσωπική της ζωή και στον αθλητισμό.
[ΠΗΓΗ]
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη