27 Ιαν 2023

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους αγρότες του Ν. Πέλλας σε Σκύδρα κι Έδεσσα


Αγρότες της Πέλλας πραγματοποίησαν συγκέντρωση με τα τρακτέρ τους σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαριου 2023, διεκδικώντας μέτρα για την ενίσχυση του εισοδήματός τους και άμεσες αποζημιώσεις για τις καταστροφές σε καλλιέργειες φρούτων. 


Το πρωί οι αγρότες του Δήμου Σκύδρας και του Δήμου Πέλλας αρχικά επισκέφτηκαν τη Δήμαρχο

Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και της παρέδωσαν επιστολή αιτημάτων με αποδεκτή τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε το βίντεο).

 

Η Δήμαρχος Σκύδρας δήλωσε την συμπαράστασή της στα δίκαια αιτηματά των Αγροτών και εισέπραξε τα χειροκρότηματα των αγροτών (δείτε το βιντεο).


Στη συνέχεια και σε ένδειξη διαμαρτυρίας έκαναν για 15χλμ. μηχανοκίνητη πορεία έως το κτίριο της Αντιπεριφέρεια Πέλλας στην Έδεσσα (δείτε το βίντεο).

 

 


Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Νομού Πέλλας (μεταξύ αυτών και ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Σκύδρας) παρέδωσαν επιστολή αιτημάτων στον αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή που τελικό αποδέκτη θα έχει τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε το βιντεο).

 


Αξίζει να σημειωθεί πως στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ υπήρξε σχετική αναφορά στο θέμα, με χαρακτηριστικό δίλεπτο βίντεο του Δημήτρη Ντόβα... 

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους αγρότες στην Έδεσσα... 

  

-->taxalia/Pap_Stathis

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη