25 Ιαν 2023

Τον «σακάτεψε» τον Κυριάκο ο Γεραπετρίτης: Ραγδαίες εξελίξεις στη Βουλή


Σε κόκκινο συναγερμό βρίσκεται η Ν.Δ. ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα όπως όλα δείχνουν, θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να μετατρέψει την πρόταση... δυσπιστίας εάν αυτή κατατεθεί, σε ψήφο εμπιστοσύνης.



Υπό αυτό το πρίσμα, η συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας θα τελειώσει το βράδυ της Παρασκευής, διότι το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να επισκεφθεί την Ιαπωνία.

Αυτό όμως που φαίνεται ότι αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για το περιβάλλον του πρωθυπουργού, είναι να μην μπορέσει να ενημερώσει ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος το κοινοβούλιο. Ειδικά μετά τις δηλώσεις Γεραπετρίτη σήμερα το πρωί στο Σκάι, ο ισχυρισμός της κυβέρνησης περί «παράνομης δράσης» της ανεξάρτητης αρχής και του προέδρου της, πετάχτηκαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Άρα η παρεμπόδιση Ράμμου είναι επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση του Κυριάκου.

Συνεπώς δεν πρέπει να αποκλείουμε ακόμα και την πιθανότητα ανακοίνωσης της ημερομηνίας των εκλογών από τον πρωθυπουργό, ίσως και την Παρασκευή το βράδυ, προκειμένου να κλείσει η Βουλή και έτσι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ να μην μπορέσει να ενημερώσει το σώμα για τα αποτελέσματα της έρευνας!

https://www.newsbreak.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη