25 Ιαν 2023

«Βόμβα» μεγατόνων για την Εύα Καϊλή: Μυστικές υπηρεσίες την παρακολουθούσαν για έμμισθες σχέσεις με τη Ρωσία!


Εκτός από τα πετροδολάρια του Κατάρ, φαίνεται πως η Εύα Καϊλή είχε «αδυναμία» και στα ρωσικά ρούβλια, καθώς όπως αποκαλύπτει Πολωνός Ευρωβουλευτής, η Ελληνίδα πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ήταν υπό παρακολούθηση από.. μυστικές υπηρεσίες δύο κρατών-μελών της ΕΕ για έμμισθες σχέσεις με τη Μόσχα!

Μάλιστα, υποστήριξε ότι το σκάνδαλο του Qatargate ξέσπασε για να καλυφθεί η σχέση της Καϊλή με τη Ρωσία.



Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και πολωνικά ΜΜΕ, ο κεντροδεξιός Ευρωβουλευτής Γιάτσεκ Σάριους Βόλσκι, είπε σε εκπομπή της πολωνικής τηλεόρασης Telewizja Republika ότι η Εύα Καϊλή «βρίσκεται υπό παρακολούθηση από τις μυστικές υπηρεσίες σε συνάρτηση με άλλες της σχέσεις, την παρακολουθούσαν δηλαδή ο μυστικές υπηρεσίες και η βελγική αστυνομία για τις σχέσεις της όχι με το Κατάρ, αλλά με τη Ρωσία».

Και πρόσθεσε μετά από αυτή τη «βόμβα» που πέταξε: «Αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε σήμερα, ή δεν γνωρίζουμε επαρκώς… Προέρχεται η πληροφορία από πηγές που επί του παρόντος δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε».


Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Βόλσκι, είπε ότι το Qatargate ανακινήθηκε για να στραφεί όλο το ενδιαφέρον εκεί, σε ένα θέμα ήσσονος σημασίας, αναλογικά με το σκάνδαλο των ενδεχόμενων σχέσεων της Εύας Καϊλή με ρωσικά συμφέροντα, κάτι που από μόνο του προκαλεί… Ρίχτερ στο Ευρωκοινοβούλιο.

«Θα γίνει προσπάθεια να δοθεί η εντύπωση ότι κάποιοι διεφθαρμένοι βουλευτές πήραν τα χρήματα. Το πρόβλημα είναι ευρύτερο όμως. Δεν είναι λίγα τα μήλα που είναι σάπια, αλλά ολόκληρο το δέντρο έχει δηλητηριασμένες ρίζες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Πολωνός Ευρωβουλευτής, επισημαίνοντας ότι πολλοί εκπρόσωποι της ευρωπαϊκής ελίτ εξακολουθούν να είναι στο μισθολόγιο του Πούτιν.

«Γίνονται προσπάθειες να δοθεί προσοχή σε ένα σχετικά μικρό πράγμα για να εκτραπεί η προσοχή και να μην αγγίξουμε ένα μεγάλο θέμα», σημείωσε.

Πώς πρέπει λοιπόν να ειπωθεί η όλη υπόθεση; – ρώτησε η παρουσιάστρια Katarzyna Gójska, για να απαντήσει ο Βόλσκι:

«Οι λέξεις κλειδιά θα ήταν ‘πολιτική διαφθορά’ και ‘στρατηγική διαφθορά’. Υπάρχει ένας όρος από τα Αγγλικά – ‘κατέχοντας τις ελίτ’, που υποδηλώνει τη συστημική φύση της ύλης και την ολιστική φύση της ύλης. Για πράγματα πιο θεμελιώδη από το να διαφθείρεις λίγους ευρωβουλευτές».

Την ίδια στιγμή, ισπανική ιστοσελίδα ανήρτησε φωτογραφίες της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζόρτζι από πολυτελείς διακοπές τους στους Παξούς και τη Μεσόγειο, σε σκάφος με την προσωπάρχη της επικεφαλής των Ευρωσοσιαλιστών.

Μάλιστα, η σχέση της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή με την προσωπάρχη, δεν αποκλείεται να επηρέαζε και την Πρόεδρο των Ευρωσοσιαλιστών, αλλά αυτό ακόμα είναι απλή εικασία…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη