9 Ιαν 2023

Πεντακάθαρη η Άννα Ευθυμίου, οφ-σάιντ ο Πολάκης

 Ο Παύλος Πολάκης είναι φορ εγνωσμένης αξίας, που αγωνίζεται στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Πέτυχε δυό σπουδαία γκολ με αντιπάλους τον Πάτση και τον Χειμάρα, αλλά όπως όλοι οι καλοί επιθετικοί, όταν η ομάδα σκοράρει εύκολα ...ξεχνιούνται στην επίθεση και βγαίνουν σε θέση οφ-σάιντ.

Έτσι, την πάτησε με την υπόθεση Ευθυμίου, βάζοντάς την στο ίδιο "καλάθι" λαμόγιων της ΝΔ. Πράγματι, η ΝΔ έχει αρκετά λαμόγια, αλλά η Άννα Ευθυμίου, δεν είναι ένα απ΄αυτά.

Η νεαρή βουλευτής Θεσσαλονίκης, σήκωσε το γάντι, δεν κρύφτηκε κι έδωσε μια πλήρη και εμπεριστατωμένη απάντηση (https://www.facebook.com/AnnaEfthymiou1/), που εν ολίγης λέει πως δεν κάρδισε τίποτε από το δημόσιο, δεν συνήψε καμία σύμβαση με το δημόσιο, απλώς, ως νομική συμπαραστάτης του ΕΦΚΑ από το 2008, παρέμεινε στις υποθέσεις που είχε αναλάβει ΠΡΙΝ γίνει βουλευτής.

Απέδειξε ότι ως δικηγόρος, μόνο χάσιμο είχε, που ασχολήθηκε με το βουλευτιλίκι, ενώ εμείς γνωρίζουμε ότι δεν προέρχεται από "τζάκια" και το δικηγορλίκι το ασκούσε για βιοπορισμό.

Πρωτίστως λοιπόν, δεν υπάρχει κανένα ηθικό θέμα. Κατανοούμε ότι στο λαό αρέσει να "βγαίνουν στη σέντρα" οι πολιτικοί, καθώς ο λαός είναι οργισμένος από την ακρίβεια, την ανεργία, τη φτώχεια, αλλά ο ίδιος λαός παραμένει στο βάθος του μυαλού του λογικός: όταν κάποιος φταίει να τον ξεσκίζουμε, όχι όμως μαζί με τα ξερά να καίμε και τα χλωρά!

Ούτε ηθικό, ούτε νομικό, ούτε πολιτικό ζήτημα υπάρχει με την Ευθυμίου, η οποία θα βγει δυναμωμένη από την ...οφσάιντ επίθεση Πολάκη, εις πόνον κάποιων πολιτευτών, που περίμεναν να αδειάσει μια θέση στην Α' Θεσσαλονίκης.

Καθαρός Ουρανός, αστραπές δεν φοβάται !



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη