26 Ιαν 2023

Φρίκη στη Βρετανία: Γυναίκα βιάστηκε για να σώσει τη ζωή άνδρα που είχαν βγει πρώτο ραντεβού

 


Μία φρικιαστική ιστορία έρχεται στο φως από τη Βρετανία, όπου νεαρή γυναίκα βιάστηκε από άγνωστο προκειμένου να σώσει τη ζωή άνδρα με τον οποίο είχαν βγει πρώτο ραντεβού.
Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2021, όταν το ζευγάρι, που έβγαιναν για πρώτη φορά, επέστρεφαν στα σπίτια τους περπατώντας από το κέντρο του Σάντερλαντ στη βορειοανατολική Αγγλία, συζητώντας και κανονίζοντας μια επόμενη συνάντηση.Ξαφνικά, εμφανίστηκε μπροστά τους ο τότε 17χρονος Sean Robinson, ο οποίος αρχικά επιτέθηκε στον άτυχο άνδρα.Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη διάρκεια της δίκης στο Newcastle Crown Court, ο Robinson άρχισε να γρονθοκοπά τον άνδρα μέχρι που εκείνος έπεσε στο έδαφος, και στη συνέχεια δέχτηκε ιδιαίτερης βιαιότητας κλωτσιά στο πρόσωπο, που τον άφησε αναίσθητο και αιμόφυρτο.

Ο 18χρονος σήμερα Sean Robinson / Φωτογραφία: Daily Mail

Ο 17χρονος στη συνέχεια απευθύνθηκε στη νεαρή κοπέλα, λέγοντάς της πως αν δεχόταν να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του, τότε εκείνος δεν θα σκότωνε τον άνδρα.Υπέμεινε το βιασμό της για να σώσει το συνοδό της

Όπως εξήγησε η εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση, η νεαρή κοπέλα, στην προσπάθειά της να σώσει τη ζωή του άνδρα, υπέμεινε τις αρρωστημένες ορέξεις του Robinson, ο οποίος της ζήτησε να ξαπλώσει σε ένα παλιό παλτό που βρήκε κοντά σε κάποιους θάμνους και τη βίασε.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον Robinson σε πέντε χρόνια φυλάκιση, ενώ ο 18χρονος σήμερα άνδρας θα καταγραφεί και ως σεξουαλικός παραβάτης, με περιοριστικά μέτρα να ισχύουν εναντίον του για όλη του τη ζωή, με σκοπό τη διαφύλαξη της σωματικής ακεραιότητας των θυμάτων του.

Το νεαρό ζευγάρι κατάφερε να απομακρυνθεί από το σημείο της επίθεσης όταν ο Robinson ολοκλήρωσε το αποτρόπαιο «έργο» του. Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε σχεδόν να κουβαλήσει τον αιμόφυρτο συνοδό της, προκειμένου να ξεφύγουν.

Στη συνέχεια, η ίδια επικοινώνησε με τους γονείς της, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, όπως έκαναν και οι ίδιοι.

Ο Robinson εξακολουθούσε να βρίσκεται στην περιοχή όταν έφτασαν οι γονείς της κοπέλας, με τον πατέρα της να τον εντοπίζει και να του επιτίθεται, πριν ο 17χρονος καταφέρει να διαφύγει, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς.<p>Πηγή: <a target="_blank" href="https://www.iefimerida.gr">

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη