27 Ιαν 2023

Όλα στη φόρα απ’τον πατέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου! "One night stand" poρνεία για 5 εκατ.Ευρώ


Ο γονιός του μοντέλου καρφώνει την κόρη του για τις κακές παρέες και τί έφταιξε και η ζωή της πήρε την κατιούσα.

Όλα στη φορά τα έβγαλε ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η οποία έχει πλέον πολύ ψυχρές σχέσεις με την οικογένειά της, ειδικά με τον πατέρα της, Ζήσιμο και την αδερφή της, Άρτεμις. Ο πατέρας της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις κακές παρέες που είχε σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά του.

«Η Τζούλια μέχρι τα είκοσί της δεν ήξερε τι ήθελε να κάνει στη ζωή της. Δεν την πιέσαμε ποτέ για το παραμικρό. Να ανατρέξει στις παρέες της από το 2009.

Το κακό της περιβάλλον της προσέφερε την εύκολη με πολλά χρήματα “one night stand” πopνεία στα διάφορα ξενοδοχεία πριν από το καλοκαίρι του 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό. Η Τζούλια κάνει πράγματα που δεν καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνα, π.χ οδηγεί χρόνια τώρα χωρίς δίπλωμα, δεν ενδιαφέρεται για τις υποχρεώσεις της».

Παράλληλα οι γονείς της Τζούλιας Αλεξανδράτου είχαν μιλήσει στο Ciao, τονίζοντας πως η κόρη τους δεν είναι για ψίχουλα.

«Εμείς σαν γονείς ήρθαμε σε δύσκολη θέση και δεν ξέραμε πως να το χειριστούμε. Ποιο δρόμο έπρεπε να πάρουμε; Να αυτοκτονήσουμε ή να σκοτώσουμε την Τζούλια; Να την αποκληρώσουμε; Να αλλάξουμε τα ονόματα μας; Αυτοί οι τρόποι είναι βίαιοι, όταν χρησιμοποιείς βία σου απαντάνε με βία. Τι να πω στην Άρτεμη όταν μου λέει: “Γιατί εγώ δεν τα έκανα αυτά;» Ο πατέρας της Ζήσιμος Αλεξανδράτος φοβόταν πως η κόρη του μπορεί να ξαναέκανε το ίδιο λάθος και δήλωνε χαρακτηριστικά: “Εάν βρεθεί ένας πλούσιος Αμερικανός, ένας Χιού Χέφνερ και της πεί να κάνει ένα ρόζ dvd , εγώ σας λέω ότι θα το κάνει μόνο για τα χρήματα. Αλλά και στην Ελλάδα, εάν της έδιναν 5 εκατ. ευρώ θα το ξαναέκανε. Δεν είναι για ψίχουλα η Τζούλια. Είναι αλήθεια ότι είναι πολύ επικίνδυνα αυτά κι εμείς φοβόμαστε μην έρθει πιο μεγάλο κακό”.»

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη