31 Ιαν 2023

Παγκόσμιος ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ για την PFIZER και τις «ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΩΝ» – Τι απαντά ο κολοσσός των ΕΜΒΟΛΙΩΝ


Παρενέβησαν ακόμα και κινεζικά ΜΜΕ για το βίντεο που μετέφρασε το ΕΛ για την Ελλάδα!!! Ωστόσο, εδώ τα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκαν!!!
Οι Global Times , ένα κινεζικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, έγραψε πρόσφατα ένα άρθρο, θέτοντας το ερώτημα: γιατί τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί αγνοούν το πρόσφατο undercover βίντεο του Project Veritas στο οποίο ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης της Pfizer παραδέχεται ότι η Pfizer μεταλλάσσει τον COVID χρησιμοποιώντας το “Directed Evolution”.

Το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς το πρόσφατο μυστικό βίντεο του Project Veritas με τον σκηνοθέτη της Pfizer, Τζόρντον Τρίστον Γουόκερ, και επεσήμανε ότι τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης δεν καλύπτουν την ιστορία».



Το ΕΛ έδωσε και αυτό το βίντεο μεταφρασμένο, όπως και τόσα άλλα που γίνονται θέμα παγκοσμίως, αλλά στην Ελλάδα περνούν στα ψιλά γράμματα.

Οι Global Times έγραψαν :



Η Pfizer χειραγωγεί πραγματικά το COVID-19 και το κάνει κρυφά; Πόσο μακριά είναι ήδη η έρευνα; Ποιοι είναι οι κίνδυνοι; Το κοινό έχει φυσικά πολλά ερωτήματα και απαιτεί απαντήσεις. Ωστόσο, τα περισσότερα αμερικανικά και δυτικά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί των ΗΠΑ παρέμειναν σιωπηλοί για το θέμα που εκτίθεται στο βίντεο. Αυτό είναι αρκετά ασυνήθιστο στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ, η οποία είναι γνωστή για την ποικιλομορφία της. Η εγκυρότητα του βίντεο δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Δεδομένων των αμφιβολιών του κοινού, δεν θα έπρεπε η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), οι νομοθέτες και τα μέσα ενημέρωσης να διερευνήσουν περαιτέρω και να δώσουν μια εξήγηση στο κοινό;;;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ PFIZER

Ο φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer αντέκρουσε τους ισχυρισμούς βόμβας ενός εκ των στελεχών του που καταγράφηκε στο μυστικό βίντεο του Project Veritas ότι η εταιρεία εξερευνά «μεταλλαγμένους» ιούς, δηλώνοντας ότι «δεν έχει διεξαγάγει κέρδος λειτουργίας ή κατευθυνόμενη έρευνα εξέλιξης».

Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε στον ιστότοπό της το βράδυ της Παρασκευής, η Pfizer είπε:


«Έχουν διατυπωθεί πρόσφατα ισχυρισμοί σχετικά με την απόκτηση λειτουργιών και την κατευθυνόμενη έρευνα εξέλιξης στην Pfizer και η εταιρεία θα ήθελε να βάλει τα πράγματα στηΝ θέση τους». Στην συνεχιζόμενη ανάπτυξη του εμβολίου Pfizer-BioNTech για τον COVID-19, η Pfizer δεν έχει διεξαγάγει κέρδος λειτουργίας ούτε κατευθύνει έρευνα για την εξέλιξη . Σε συνεργασία με συνεργάτες, πραγματοποιήσαμε έρευνα όπου ο αρχικός ιός SARS-CoV-2 χρησιμοποιήθηκε για την έκφραση της πρωτεΐνης ακίδας από νέες παραλλαγές που προκαλούν ανησυχία. Αυτή η εργασία πραγματοποιείται μόλις εντοπιστεί μια νέα παραλλαγή ανησυχίας από τις αρχές δημόσιας υγείας . Αυτή η έρευνα παρέχει έναν τρόπο για να αξιολογήσουμε γρήγορα την ικανότητα ενός υπάρχοντος εμβολίου να προκαλεί αντισώματα που εξουδετερώνουν μια παραλλαγή ανησυχίας που εντοπίστηκε πρόσφατα. Στην συνέχεια, διαθέτουμε αυτά τα δεδομένα μέσω επιστημονικών περιοδικών με αξιολόγηση από ομοτίμους και τα χρησιμοποιούμε ως ένα από τα βήματα για να προσδιορίσουμε εάν απαιτείται ενημέρωση του εμβολίου.

Αφού επέμεινε ότι δεν διεξήγαγε ποτέ τέτοιου είδους έρευνα, η Pfizer συνέχισε να παραδέχεται ότι διεξήγαγε έρευνα κέρδους λειτουργιών «σε περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων».


Επιπλέον, για να καλύψει τις αμερικανικές και παγκόσμιες ρυθμιστικές απαιτήσεις για την από του στόματος θεραπεία μας, το PAXLOVID™, η Pfizer αναλαμβάνει εργασία in vitro (π.χ. σε ένα πιάτο εργαστηριακής καλλιέργειας) για τον εντοπισμό πιθανών μεταλλάξεων αντοχής στο nirmatrelvir, ένα από τα δύο συστατικά του PAXLOVID. Με έναν φυσικά εξελισσόμενο ιό, είναι σημαντικό να αξιολογείται τακτικά η δραστηριότητα ενός αντιικού . Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εργασίας διεξάγεται χρησιμοποιώντας προσομοιώσεις υπολογιστή ή μεταλλάξεις της κύριας πρωτεάσης – ενός μη μολυσματικού τμήματος του ιού. Σε έναν περιορισμένο αριθμό περιπτώσεων, όταν ένας πλήρης ιός δεν περιέχει κανένα γνωστό κέρδος μεταλλάξεων λειτουργίας, αυτός ο ιός μπορεί να κατασκευαστεί (σ.σ. ΑΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΖΟΥΝ ΚΑΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΑΖΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ) για να επιτρέπει την αξιολόγηση της αντιϊκής δραστηριότητας στα κύτταρα. Επιπλέον, πραγματοποιούνται in vitro πειράματα επιλογής αντοχής σε κύτταρα επωασμένα με SARS-CoV-2 και νιρματρελβίρη στο ασφαλές μας εργαστήριο Βιοασφάλειας επιπέδου 3 (BSL3) για να αξιολογηθεί εάν η κύρια πρωτεάση μπορεί να μεταλλαχθεί για να δώσει ανθεκτικά στελέχη του ιού. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτές οι μελέτες απαιτούνται από τις αμερικανικές και παγκόσμιες ρυθμιστικές αρχές για όλα τα αντιιικά προϊόντα και πραγματοποιούνται από πολλές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί στο Twitter χλεύασαν αμέσως τον φαρμακευτικό γίγαντα για την αντικρουόμενη, όπως την χαρακτήρισαν απάντησή του.

Ο Δρ Robert Malone, ο φερόμενος ως εφευρέτης της τεχνολογίας mRNA που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια για τον COVID, είπε ότι η άρνηση της Pfizer ήταν στην πραγματικότητα μια παραδοχή ενοχής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΛ:

 

photo freepik

el.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη