12 Φεβ 2023

Σημάδια δείχνουν χρεοκοπία των ΗΠΑ εντός του 2023

 


Οι ενδείξεις-σημάδια (για να μην τις αποκαλέσουμε καραγεγονότα και χαλάσουμε την χειμέρια νάρκη των οξυδερκών εκεί έξω) για τη χρεοκοπία των ΗΠΑ περί τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους πληθαίνουν.

By JFK

1. Ας ξεκινήσουμε ήρεμα από την FED, τη

Κεντρική Τράπεζα που εδρεύει στις ΗΠΑ, η οποία δεν κρύβει τις διαθέσεις για την συνέχιση της αύξησης των επιτοκίων. Το χρήμα θα εξακολουθήσει να ακριβαίνει με αποτέλεσμα η εξυπηρέτηση κάθε είδους χρέους να γίνεται όλο και πιο επώδυνη και αιματηρή.

2. Αίφνης Κινέζικα balloons εμφανίζονται να κόβουν βόλτες πάνω από τον ουρανό των ΗΠΑ με την αμερικανική κυβέρνηση να δηλώνει ότι έχει αρχίσει να τα κααρρίπτει. Τα balloons είναι τόσο κινέζικα όσο και ο ιός COVID. Πρόσφατα παρουσιάσαμε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Dailymail σύμφωνα με το οποίο τα αερόστατα είναι πρόγραμμα του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για την επιτήρηση των πολιτών.

Ιδού το σχετικό ρεπορτάζ>

(Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023. Καθώς “κινέζικα” αερόστατα πετούν πάνω από τις ΗΠΑ.

Ήταν Αύγουστος του 2019 (λίγο πριν την planδημία) όταν ο James Pero δημοσίευε για Dailymail.com το αποκλειστικό ρεπορτάζ που ακολουθεί και αφορούσε στις δοκιμές αεροστάτων επιτήρησης των πολιτών από τον στρατό των ΗΠΑ.

Πρόκειται για αερόστατα επιτήρησης υψηλής πτήσης που χρησιμοποιούν ραντάρ και VIDEO για να παρακολουθούν τις κινήσεις των ανθρώπων, σύμφωνα με ισχυρισμούς. Oι ειδικοί στα πολιτικά δικαιώματα υποστήριζαν τότε ότι οι συσκευές παραβιάζουν το απόρρητο.

Πάμε να δούμε το ρεπορτάζ της εποχής από τη Dailymail.com>

Έξι πολιτείες θα λειτουργήσουν ως πεδίο δοκιμών για ένα νέο κύμα φάρων επιτήρησης που βασίζονται σε μπαλόνια που υποστηρίζονται από τον στρατό των ΗΠΑ.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν στην FCC και ελήφθησαν από τον The Guardian περιγράφουν λεπτομερώς μια πρωτοβουλία για την εκτόξευση έως και 25 μη επανδρωμένων ηλιακών μπαλονιών που θα διασχίζουν 250 μίλια στις κεντρικές Η.Π.Α.

Από τώρα έως τον Σεπτέμβριο, τα μπαλόνια θα αιωρούνται στα 65.000 πόδια πάνω από τις πολιτείες της Νότιας Ντακότα, της Μινεσότα, της Αϊόβα, του Ουισκόνσιν, του Μιζούρι και του Ιλινόις.

Σύμφωνα με τα έγγραφα, θα «διεξάγουν δοκιμές σε μεγάλο υψόμετρο στη Νότια Ντακότα για να παρέχουν ένα επίμονο σύστημα παρακολούθησης για τον εντοπισμό και την αποτροπή της διακίνησης ναρκωτικών και των απειλών για την εσωτερική ασφάλεια».

Η Raven Aerostar θα κατασκευάσει τα μπαλόνια που χρησιμοποιούνται για την αιώρηση μιας σειράς τεχνολογίας αιχμής, συμπεριλαμβανομένων εξελιγμένων ραντάρ

Οι δοκιμές θα διεξαχθούν από τη Νότια Διοίκηση των ΗΠΑ (Southcom), ένα σκέλος του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Ο Guardian αναφέρει ότι τα μπαλόνια είναι εξοπλισμένα με ευαίσθητη τεχνολογία ραντάρ ικανή να παρακολουθεί οχήματα σε κακές καιρικές συνθήκες και κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας.

Σύμφωνα με την έκθεση, μία συσκευή ραντάρ είναι ικανή να καταγράφει την κίνηση κάθε αυτοκινήτου σε ακτίνα 25 μιλίων.

Το εύρος της επιτήρησης θα επιτρέψει στον στρατό να παρακολουθεί από πού προέρχονται τα οχήματα, ουσιαστικά «τυλίγοντας προς τα πίσω την ταινία» στις μετακινήσεις των ανθρώπων, σύμφωνα με μια συνέντευξη ειδικού.

Οι συσκευές, που φέρουν τεχνολογία κατασκευασμένη από την Sierra Nevada Corporation, μια αμερικανική εταιρεία ηλεκτρονικών και πλοήγησης, θα λειτουργούν επίσης σε δίκτυο MESH σύμφωνα με τις αρχειοθετήσεις.

Αυτό θα τους επιτρέψει να επικοινωνούν μεταξύ τους και να μεταδίδουν πληροφορίες σε όσους βρίσκονται στο έδαφος.

Η έκθεση προτείνει επίσης ότι τα μπαλόνια μπορεί να περιέχουν δυνατότητες βίντεο, συγκεκριμένα μια τεχνολογία που κατασκευάστηκε από την Sierra Nevada Corporation που ονομάζεται Gorgon Stare.

Το σύστημα, λέει ο The Guardian, χρησιμοποιεί εννέα ξεχωριστές κάμερες για να δημιουργήσει πανοραμική θέα ολόκληρων πόλεων ή άλλων εκτάσεων γης.

Το Gorgon Stare είναι συνήθως εξοπλισμένο με drones, αλλά έχει βρει επίσης τον τρόπο του να πετάει στο Αφγανιστάν και να έχει δεμένα μπαλόνια που αναπτύσσονται στο Μεξικό.

Η προοπτική των φάρων παρακολούθησης να αιωρούνται από πάνω έχει προσελκύσει την προσοχή των υπερασπιστών των πολιτικών δικαιωμάτων που λένε ότι δημιουργούν ένα επικίνδυνο προηγούμενο.

Η World View είναι μία από τις εταιρείες που επιθυμούν να αναπτύξουν παρόμοια τεχνολογία ικανή να διεξάγει ευρεία παρακολούθηση

«Δεν πιστεύουμε ότι οι αμερικανικές πόλεις πρέπει να υπόκεινται σε επιτήρηση ευρείας περιοχής στην οποία κάθε όχημα θα μπορούσε να παρακολουθείται όπου κι αν πάει», είπε στον Guardian ο Jay Stanley, ανώτερος αναλυτής πολιτικής στην Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών.

«Ακόμη και στις δοκιμές, εξακολουθούν να συλλέγουν πολλά δεδομένα για τους Αμερικανούς: καθώς οι άνθρωποι οδηγούν προς τα γραφεία του συνδικάτου, την εκκλησία, το τζαμί, την κλινική Αλτσχάιμερ… Δεν πρέπει να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο και να επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ανησυχητικό να ακούς ότι αυτές οι δοκιμές πραγματοποιούνται, όχι από κάποιον άλλον αλλά από τον στρατό».

Οι δοκιμές από τον στρατό αντικατοπτρίζουν παρόμοιες προσπάθειες που πραγματοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα, κυρίως από μια startup που ονομάζεται World View.

Η World View, που εδρεύει στην Αριζόνα, εργάζεται για να κατασκευάσει αυτό που ονομάζει Stratollites-συστήματα επιτήρησης που τοποθετούνται σε μπαλόνι, τα οποία η εταιρεία ισχυρίζεται ότι μπορούν να ελέγχονται από απόσταση και να ρυθμίζονται χρησιμοποιώντας τη δική της αποκλειστική τεχνολογία.

Σε μια δοκιμή άνευ προηγουμένου, ένα μπαλόνι World View ολοκλήρωσε με ασφάλεια μια αποστολή 16 ημερών, πλοηγώντας πάνω από πολιτείες στις δυτικές ΗΠΑ, τον Ιούνιο.

Η World View βλέπει τις συσκευές της σε μια σειρά εφαρμογών, όπως «εντοπισμός καταστροφών και πρώτη αντίδραση, επικοινωνίες, πρόβλεψη καιρού και βοήθεια παρακολούθησης για τα στρατεύματα των ΗΠΑ».

Η εταιρεία έχει επίσης διατυπώσει την ιδέα να προσφέρει τις συσκευές της σε επιβολής του νόμου- μια προοπτική που έχει επίσης συγκεντρώσει επικρίσεις από την ACLU.

Με την ολοκλήρωση της πτήσης, το αλεξίπτωτο αποσπάται από το μπαλόνι μεγάλου υψόμετρου και γλιστράει την κάψουλα πίσω με ασφάλεια σε μια προσγείωση στη Γη.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η κάψουλα θα προσφέρει επίσης «πρωτοφανή και οικονομικά προσιτή πρόσβαση στο περιβάλλον κοντά στο διάστημα» για εκπαιδευτικούς, ερευνητές, ιδιωτικές εταιρείες και κρατικούς φορείς.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα αυτής της δοκιμαστικής πτήσης», δήλωσε η Jane Poynter, Διευθύνουσα Σύμβουλος της World View.

«Αντιπροσωπεύει ένα θεμελιώδες επίτευγμα που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να προσφέρουμε μια εμπειρία που αλλάζει τη ζωή στους Ταξιδιώτες μας».

Η δοκιμαστική πτήση αντιπροσώπευε το παρθενικό ταξίδι του οχήματος Tycho της World View, ενός επαναχρησιμοποιούμενου εμπορικού σκάφους που δίνει ευκαιρίες έρευνας σε τομείς όπως οι επικοινωνίες, η επιτήρηση, η τηλεπισκόπηση και η πρώτη απόκριση.


3. Η πρόσφατη οδηγία του CDC να γίνουν ετήσια τα εμβόλια COVID για τα μικρά παιδάκια!

Εδώ λοιπόν έχουμε το εξής ενδιαφέρον γεγονός το οποίο είναι αποκαλυπτικό και της οξυδέρκειας της ανθρωπότητας. Καθημερινά σε όλο τον εμβολιασμένο δυτικό κόσμο άνθρωποι όλων των ηλικιών πεθαίνουν ξεφνικά από εμφράγματα, καρκίνους που εμφανίζονται ξαφνικά και πηγαίνουν απευθείας στο τελικό στάδιο, εγκεφαλικά και πάει λέγοντας. Οπως αντιλαμβάνεστε εάν οι άνθρωποι που πέθαιναν ήταν ανεμβολίαστοι οι NYT, το CNN, το TIME, το Bloomberg, η Καθημερινή, ο ΣΚΑΙ, το Protothema, κλπ, θα έστελναν καθημερινά ρεπόρτερς έξω από τα σπίτια των οικογενειών των ανεμβολίαστων, θα κυνηγούσαν τους συγγενείς τους με τις κάμερες και στο τέλος ο ένδοξος στρατηγός Φλώρος θα έστελνε το στρατό να σκοτώσει έναν προς έναν τους ανεμβολίαστους.

Άρα από αυτό και μόνο όσοι πεθαίνουν ξαφνικά είναι εμβολιασμένοι με περίτεχνα εμβόλια COVID. To γεγονός ότι παρότι πεθαίνουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι εκεί έξω η Επιστήμη κάνει τα στραβά μάτια και μιλάει για ψεκασμένους και θεωρίες συνωμοσίας χωρίς καν να μπει-ως όφειλε- στη βάσανο να εξετάσει έναν προς έναν τους θανάτους και να διερευνήσει τα αίτια κι εάν δεν έφταιγαν τα εμβόλια αυτό θα ήταν υπέρ τους και πιθανόν αρκετοί ανεμβολίαστοι να άλλαζαν γνώμη, σημαίνει ότι βιώνουμε πράγματι μία απόπειρα μείωσης του πληθυσμού.

Ειδικά ο εμβολιασμός των ανυπεράσπιστων παιδιών με εμβόλια θανάσιμων παρενεργειών δεν κρατάει καν τα προσχήματα.

Η οδηγία λοιπόν των CDC περί εμβολιασμού των μικρών παιδιών στις ΗΠΑ και η ταυτόχρονη ανάθεση στον ΠΟΥ και στον ΟΗΕ να αποκτούν εξουσίες παγκόσμιας διακυβέρνησης κάθε φορά που οι ημέτεραι δυνάμεις εκσφενδονίζουν έναν νέο εργαστηριακό ιό στον πλανήτη δεν αποσκοπεί παρά στον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού. Ενός πληθυσμού ο οποίος από κοινού με τις κυβερνήσεις που επιλέγει είναι υπεύθυνος για την μη αποπληρωμή του Χρέους. Έτσι το χρέος γίνεται μη βιώσιμο. Δεν το κρύβουν. Όταν λένε μη βιώσιμο εννοούν μη βιώσιμο για τους οξυδερκείς πολίτες. Δλδ αυτοί θα πρέπει να πεθάνουν ώστε να μην διογκώνεται το ανεπιστρεπτί Χρέος. Το γεγονός ότι το χρέος είναι μη βιώσιμο το λέει και η Janet Yellen που γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 1946 και αυτό έχει τη σημασία του.

4. Oι οξυδερκείς παρατηρητές διαπιστώνουν ότι οι ψηφιακοί γίγαντες απολύουν διαρκώς κόσμο γιατί γνωρίζουν τι έρχεται. Επίσης παρατηρούνται ενδιαφέρουσες αποσύρσεις στον διεθνή χρηματοπιστωτικό τομέα ώστε να ληφθούν οι κατάλληλες προφυλάξεις ενόψει καταιγίδος HAARP (ha,ha,ha…).

5. Tόσο ο επικεφαλής της FED Jerome Powell, όσο και η Αμερικανίδα Υπ. Οικονομικών Janet Yellen ετοιμάζουν το έδαφος για την πιθανή χρεοκοπία των ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας Jerome Powell έδωσε ένα σαφές μήνυμα στο Κογκρέσο στις αρχές του τρέχοντος μήνα> Αυξήστε το ανώτατο όριο του χρέους, διαφορετικά…

Ο Powell είπε ότι οι νομοθέτες δεν πρέπει να υπολογίζουν στο ότι η κεντρική τράπεζα θα είναι σε θέση να σώσει την κυβέρνηση από εκτεταμένες χρεοκοπίες και τις πιθανές επιπτώσεις τους.

«Υπάρχει μόνο ένας δρόμος προς τα εμπρός εδώ, και αυτός είναι να αυξήσει το Κογκρέσο το ανώτατο όριο του χρέους, ώστε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών να μπορέσει να πληρώσει όλες τις υποχρεώσεις της όταν οφείλονται», είπε. «Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτό το μονοπάτι θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνες και κανείς δεν πρέπει να υποθέσει ότι η Fed μπορεί να προστατεύσει την οικονομία από τις συνέπειες της αποτυχίας να ενεργήσει έγκαιρα».

(Σημείωση Clockwork Orange> Kαι που το αυξάνουμε κάθε τόσο αγαπητέ Jerome, τα κουνούπια και οι κυβερνώντες τους δεν χαμπαριάζουν, οπότε είναι μάλλον μονόδρομος…)

Η δε Yellen προειδοποιεί για «μη βιώσιμα» φορτία χρέους – αλλά δεν μιλούσε για τις ΗΠΑ

«Το χρέος είναι τεράστιο ζήτημα», λέει η Yellen, αλλά δεν μιλούσε για το εθνικό χρέος των ΗΠΑ 3,1 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το FOXnews.

Καθώς το Κογκρέσο αντιμετωπίζει προθεσμία στις αρχές Ιουνίου για να αυξήσει το όριο του χρέους, η υπουργός Οικονομικών Janet Yellen προειδοποίησε ότι τα υψηλά επίπεδα χρέους δεν είναι βιώσιμα, αλλά δεν αναφερόταν στο χρέος των ΗΠΑ.

Μιλώντας την Πέμπτη σε μια κεντρική συνεδρία Q&A που διοργανώθηκε από το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών, η Yellen αναγνώρισε ότι «όταν το φορτίο χρέους μιας χώρας φτάνει σε ένα ορισμένο επίπεδο, την καθιστά πραγματικά μη βιώσιμη».

Τα σχόλιά της όμως έγιναν στο πλαίσιο συζήτησης για τις αφρικανικές χώρες που αναδιαρθρώνουν το χρέος τους. Η Yellen ανέφερε ότι συναντήθηκε πρόσφατα με αξιωματούχους από τη Ζάμπια, η οποία έγινε η πρώτη αφρικανική χρεοκοπία το 2020 και είχε αναλογία χρέους προς ΑΕΠ στο 133% στα τέλη του 2021, σύμφωνα με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

«Το χρέος είναι ένα τεράστιο ζήτημα, οι υπερχείλισεις χρέους, τεράστιο ζήτημα για πολλές αφρικανικές χώρες, και ειδικά τη Ζάμπια, που επισκεφτήκαμε», είπε.

Αλλά δεν ανέφερε πόσο τεράστιες ομοσπονδιακές δαπάνες ωθούν τις ΗΠΑ σε παρόμοια ασταθή επίπεδα χρέους.

Η πιο πρόσφατη μακροπρόθεσμη προοπτική του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κογκρέσου προέβλεπε ότι το εθνικό χρέος των ΗΠΑ θα είναι ίσο με το 98% του ΑΕΠ στα τέλη του 2022. Εάν δεν αλλάξει τίποτα, το χρέος προβλέπεται να αυξηθεί στο ιστορικό υψηλό του 107% του ΑΕΠ το 2031 και θα φτάσει το 185% του ΑΕΠ το 2052.

Ο κυβερνητικός δανεισμός για την κάλυψη των υποχρεώσεων δαπανών του Κογκρέσου έχει ήδη φτάσει το νόμιμο ανώτατο όριο χρέους των 31,38 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Το Υπουργείο Οικονομικών έχει καταφύγει σε «έκτακτα μέτρα» για να αποφύγει κρατική χρεοκοπία και η Yellen έδωσε στο Κογκρέσο προθεσμία «αρχές Ιουνίου» για να διαπραγματευτεί με τον Πρόεδρο Biden για την αύξηση του ορίου χρέους.

Το ομοσπονδιακό χρέος που κατέχεται από το δημόσιο που δημιουργήθηκε από την στεγαστική κρίση είναι ως επί το πλείστον αποτέλεσμα δανεισμού από εγχώριες οντότητες των ΗΠΑ και όχι από ξένα έθνη. (Επιτροπή για έναν Υπεύθυνο Ομοσπονδιακό Προϋπολογισμό / Fox News)

«Νομίζω ότι όλοι συνειδητοποιούν ότι όταν το φορτίο χρέους μιας χώρας φτάνει σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, το καθιστά πραγματικά μη βιώσιμο», είπε η Yellen, αναφερόμενη στις αφρικανικές χώρες με τις οποίες συναντήθηκε και στις συζητήσεις με αξιωματούχους του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. «Δεν είναι μόνο οι πιστωτές να κάνουν παραχωρήσεις για να βοηθήσουν τους δανειολήπτες.

«Η αναδιάρθρωση του χρέους δεν εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα των δανειοληπτών, εξυπηρετεί και τα συμφέροντα των πιστωτών, γιατί αν σταματήσει η χώρα να αναπτύσσεται, να αναπτύσσεται, να κάνει επενδύσεις για να τη βάλει σε μια πιο σταθερή οικονομική πορεία, στο τέλος της ημέρας, Θα χρειαστούν περισσότερες αναδιαρθρώσεις και η χώρα θα είναι λιγότερο σε θέση να κάνει πληρωμές στους πιστωτές. Άρα, υπάρχει κοινό συμφέρον να γίνει αυτό», είπε.

Εάν οι ΗΠΑ αποτύχουν να αυξήσουν το ανώτατο όριο του χρέους, η κυβέρνηση μπορεί να αναγκαστεί να αθετήσει προσωρινά ορισμένες από τις υποχρεώσεις δαπανών τους, κάτι που η Yellen έχει προειδοποιήσει προηγουμένως ότι θα έχει σοβαρές αρνητικές οικονομικές συνέπειες. Τα επιτόκια πιθανότατα θα εκτοξευθούν και η ζήτηση για ομόλογα θα μειωθεί. Ακόμη και η απειλή αθέτησης υποχρεώσεων μπορεί να προκαλέσει αύξηση του κόστους δανεισμού, σύμφωνα με την Επιτροπή για τον Υπεύθυνο Ομοσπονδιακό Προϋπολογισμό.

Ενώ οι ΗΠΑ δεν είχαν αθετήσει ποτέ ξανά το χρέος τους, πλησίασαν το 2011, όταν οι Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής αρνήθηκαν να περάσουν την αύξηση του ανώτατου ορίου χρέους, με αποτέλεσμα ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s να υποβαθμίσει την αξιολόγηση χρέους των ΗΠΑ κατά μία βαθμίδα.

Οι δικομματικές δαπάνες τις τελευταίες δύο δεκαετίες οδήγησαν το εθνικό χρέος να αυξηθεί από περίπου 10 τρισεκατομμύρια δολάρια όταν ο Πρόεδρος George W. Bush ανέλαβε την εξουσία, σε περίπου 14 τρισεκατομμύρια δολάρια όταν ακολούθησε ο Πρόεδρος Barack Obama, σε 24 τρισεκατομμύρια δολάρια όταν ο Πρόεδρος Donald Trump ξεκίνησε τη θητεία του και πάνω από 30 τρισεκατομμύρια δολάρια στην αρχή της διακυβέρνησης του προέδρου Joe Biden.

Το εθνικό χρέος των ΗΠΑ είναι σήμερα πάνω από 31,5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί θα πρέπει τα Αερόστατα να επιτηρούν τους δρόμους της Νέας Υόρκης καθώς οι πολίτες συνειδητοποιούν τι τρέχει και ενόψει χρεοκοπίας έχουμε εξαντλήσει όλους τους επικοινωνιακούς περισπασμούς, ε δεν υπάρχουν πλέον πολλά περιθώρια πέραν της καταστολής και μείωσης των κουνουπίων τα οποία παραμένουν πρόθυμα και οξυδερκή…

Στο μεταξύ κάτι μάλλον άσχετο>

 Η 19χρονη Μαρία Μ. πέθανε λίγες ημέρες αφού παραπονέθηκε για πόνους στο στομάχι – Συγκινεί ο δάσκαλός της

Την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο του Βόλου άφησε μια 19χρονη κοπέλα. Μεταφέρθηκε τις τελευταίες 2 εβδομάδες στο Νοσοκομείο καθώς καμία παροχή βοήθειας στο σπίτι από τους δικούς της ανθρώπους δεν ήταν δυνατή.

Στην παθολογική κλινική κάθε μέρα το κλίμα ήταν βαρύ καθώς το “τέλος” για την 19χρονη που εμφάνισε αρχικά καρκίνο στο στομάχι, ο οποίος προκάλεσε στη συνέχεια γενικευμένες μεταστάσεις, ήταν προδιαγεγραμμένο. Η 19χρονη ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας.

Η Μαρία Μητράκα σπούδαζε Κοινωνικής Εργασίας στην Κομοτηνή από το 2021. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, το τρίτο στη σειρά με μοναδική ωριμότητα και ήθος..

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, νεαρή παραπονέθηκε στους γονείς της πριν από 45 ημέρες για πόνο στο στομάχι. Επισκέφθηκε γιατρό, ο οποίος την καθησύχασε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά κάποια συνηθισμένη πάθηση.

Όμως, για πολλές ημέρες αργότερα, ο πόνος επέμενε και το άτυχο κορίτσι μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαγνώστηκε ότι έπασχε από επιθετικό καρκίνο.

Στην επανεξέταση που έκανε λίγες ημέρες αργότερα, η κλινική της εικόνα ήταν χειρότερη, καθώς ο καρκίνος είχε κάνει μετάσταση και η θεραπεία δεν είχε πολλές ελπίδες.

Δυστυχώς, η 19χρονη κατέληξε πριν λίγες ώρες, νοσηλευόμενη στο Νοσοκομείο του Βόλου, σκορπίζοντας ανείπωτη θλίψη και πόνο στους γονείς της και στα αδέρφια της.

Ο δάσκαλός της στο σχολείο κ. Φασουλίδης την “αποχαιρετά” συντετριμμένος:

“Γλυκό μου κορίτσι… Μαρία μου αγαπημένη… Έτσι θα σε θυμάμαι πάντοτε…Με το χαμόγελο και την καλή σου την καρδιά….Τρία χρόνια μαζί δημιουργήσαμε μια στενή σχέση δασκάλου και μαθήτριας που δεν θα την ξεχάσω ποτέ!

Τι να πρωτοπώ για σένα…Το ήθος σου, η ευγένειά σου, η καλοσύνη σου, η φιλομάθειά σου , ο αγώνας σου για την επιτυχία σου στις πανελλαδικές εξετάσεις…Αξίζεις πολλά…..

Ο Παράδεισος είναι δικός σου…Θα είσαι για πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μου…. Κλαίω μόνο γιατί δεν μπόρεσα να σε αγκαλιάσω πριν φύγεις για το δικό σου ταξίδι ….

Θα σε αγαπάμε πάντα…. Καλή ανάπαυση ψυχή μου…”

https://kourdistoportocali.com/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη