1 Φεβ 2023

Κούγιας για υπόθεση Πισπιρίγκου: «Στις 7 Φεβρουαρίου κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος»


«Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος στις 7 Φεβρουαρίου», είπε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους, έπειτα από την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.


Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για την κατάθεση που έδωσε σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

«Νομίζω ότι όλοι έχετε αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή, την οποία αναπτύξαμε και εγγράφως αλλά και προφορικά. Με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία. Σήμερα, όμως, είχαμε και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος -ακόμη- της κας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το δέχτηκε το συμβούλιο. Σήμερα ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ανέφερε στην πρότασή του ο εισαγγελέας και δέχτηκε το βούλευμα», ανέφερε ο ποινικολόγος.

«Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο ήταν ότι ‘σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της’, ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι ‘σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο’. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, λυπάμαι πολύ που θα το πω, φοβόμουν ότι θα γίνει, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη