5 Φεβ 2023

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Διόλου τυχαία η σύμπραξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Συνέβη δυο φορές εξάλλου…»


Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχολιάζει τις δηλώσεις ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τις μετεκλογικές συνεργασίες, τόσο της Χαριλάου Τρικούπη, όσο και της Κουμουνδούρου.

Για «συντονισμένες αήθεις επιθέσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής», κάνει λόγο η Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας την απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου, αλλά και τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, για το ενδεχόμενο συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ μετά τις εκλογές.

Και τονίζει πως οι επιθέσεις αυτές «καταδεικνύουν ότι η κυβερνητική σύμπραξη με τον Πάνο Καμμένο, δεν ήταν διόλου τυχαία. Άλλωστε, συνέβη δυο φορές», σημειώνει.


Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως «η χυδαιολογία και η συνωμοσιολογία δεν έχουν σχέση με την ιστορία της Δημοκρατικής Παράταξης», προσθέτοντας πως «όσες προφάσεις εν αμαρτίαις κι αν προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ για να δικαιολογήσει την ασυγχώρητη συνεργασία του με την Ακροδεξιά, ο λαός έχει και μνήμη και κρίση».
«Στόχος Τσίπρας η εξουσία για την εξουσία»

«Ξέρει πλέον ότι μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι η εξουσία για την εξουσία», υποστηρίζει.

Για να καταλήξει πως «το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής αγωνίζεται αταλάντευτα ενάντια στην πρωτοφανή θεσμική εκτροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη και εγγυάται την αποκατάσταση του κράτους δικαίου και της ακηδεμόνευτης λειτουργίας των Ανεξάρτητων Αρχών».
Σύνταξη ΙΝ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη