24 Φεβ 2023

Ο Καραμανλής φεύγει, ο Καρατζαφέρης έρχεται με δηλώσεις υπέρ της «συνεκμετάλλευσης»... Ολοκληρώνεται η μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας και ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Σημίτη


Ο άνθρωπος που θα ορκιζόταν πρωθυπουργός στην Αγία Σοφία, συντάσσεται με το σχέδιο Μητσοτάκη για συνεκμετάλλευση των Αγίων Αναργύρων Αττικής με την Τουρκία.
Δεν είναι φάρσα. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος πλέον έχει συνταχθεί ανοιχτά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τάχθηκε υπέρ της εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας στο Αιγαίο, αφήνοντας τους τηλεθεατές «άφωνους». Αυτούς φυσικά που νόμιζαν ότι ο δημιουργός του Άδωνι, του Πλεύρη και του Βορίδη, είχε ψήγματα πραγματικού πατριωτισμού μέσα του.

Και όμως, η παρέμβαση Καρατζαφέρη είναι άκρως ευεργετική για την Ελλάδα και την Δημοκρατία. Αποκαλύπτει το σχέδιο που εκτυλίχθηκε από το 2000 και έπειτα, με μοναδικό στόχο την υποδούλωση της Ελλάδας στα συμφέροντα που ήθελαν την εξαθλίωση των Ελλήνων και τον ακρωτηριασμό του εθνικού κορμού. Αυτό φυσικά δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί εάν οι πρωταγωνιστές του εμφανίζονταν με φέσι και μπλουζάκι με ημισέληνο. Οι καταλληλότεροι για αυτές τις αποστολές όπως έχει αποδείξει η ιστορία, είναι αυτοί που «καρφώνουν» την ελληνική σημαία στο κούτελο και αποκαλούν όλους τους υπόλοιπους, «προδότες».

Έχουμε λοιπόν την σχολή Καραμανλή, την σχολή του πραγματικού πατριωτισμού, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ανεξάρτητης εξωτερικής πολιτικής, της πραγματικά ισχυρής Ελλάδας.

Έχουμε από την άλλη την σχολή Σημίτη, Γιώργου Παπανδρέου, Κυριάκου Μητσοτάκη, Γιώργο Καρατζαφέρη. Την σχολή που επέφερε την οικονομική υποδούλωση, την κοινωνική εξαθλίωση, την επαίσχυντη αδικία, τον συντονισμένο εθνικό ακρωτηριασμό. Από την προδοσία των Ιμίων, το χρηματιστήριο, τα swaps, τον Οτσαλάν, το μνημόνιο έως την συνεκμετάλλευση.

Ουδείς πλέον δικαιούται να υποστηρίζει ότι «δεν γνώριζε»…

Δείτε το βίντεο:

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη