4 Φεβ 2023

Η Καθημερινή καλεί τη ΝΔ να καταδικάσει (και) την Αννα Καραμανλή


Με ένα αιχμηρό σχόλιο η εφημερίδα Καθημερινή παίρνει θέση για το όσα απαράδεκτα συνέβησαν στον ΣΚΑΪ ανάμεσα στην βουλευτή της ΝΔ Αννα Καραμανλή και τον Γιώργο Βαρεμένο, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Διαβάστε τι γράφει η στήλη "Θεωρείο" της Καθημερινής που.. καλεί τη ΝΔ να καταδικάσει -εκτός από τον Βαρεμένο- και την αμετροεπή βουλευτή της:"Η κίνηση του Γιώργου Βαρεμένου να τραβήξει το χαρτί από τα χέρια της Αννας Καραμανλή ήταν απαράδεκτη και, ευτυχώς, την πήρε πίσω αμέσως.
Ομως και αυτό που είχε προηγηθεί ήταν επίσης απαράδεκτο.
Η βουλευτής της Ν.Δ., χωρίς καν να έχουν γίνει οι κηδείες των νεκρών ηρώων, πήγε σε άλλο επίπεδο την έννοια της «πατριδοκαπηλίας» κραδαίνοντας μια… φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα… κατηγορώντας τον πως γελούσε μετά τον θάνατο των ιπταμένων, την ώρα δε που δεκάδες στελέχη του κόμματός της έκαναν αναρτήσεις χαμογελαστοί σε διάφορες εκδηλώσεις την ίδια ημέρα με την πτώση του αεροσκάφους.
Η Ν.Δ. είναι πολύ ιστορικό κόμμα για να δέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Και μαζί με την καταδίκη του Βαρεμένου πρέπει να καταδικάσει και την αμετροεπή βουλευτή της.
Στους νεκρούς της Πολεμικής Αεροπορίας αξίζει ο σεβασμός και η σιωπή"
http://www.zoornalistas.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη