24 Μαρ 2023

Εθνική Ελλάδας: Η τελευταία προπόνηση χωρίς προβλήματα με τους βασικούς


Ο Πογιέτ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της Ελλάδας επί πορτογαλικού εδάφους χωρίς να του βγουν προβλήματα με τους λεγόμενους βασικούς του. Αποστολή: Πορτογαλία, Δημήτρης Τομαράς.


Με εξαίρεση τον Ιωαννίδη που έκανε μόνος του πρόγραμμα κατά ένα μέρος, τον Κουλιεράκη που επίσης σε κάποια φάση δεν δούλεψε με την υπόλοιπη ομάδα αλλά και τον Μπουχαλάκη που κρίνεται ακόμα το επίπεδο ετοιμότητάς του η Εθνική έκλεισε την προετοιμασία της επί πορτογαλικού πια εδάφους χωρίς άλλα αγωνιστικά ζητήματα.



Με άλλα λόγια με τους λεγόμενους βασικούς του δεν του προέκυψαν άλλα προβλήματα (είχε ήδη τον τραυματισμό του Κουρμπέλη). Με το καλό κλίμα να κυριαρχεί ξανά και να υπάρχουν ακόμα και πειράγματα ο Πογιέτ στο σκέλος που η προπόνηση ήταν ανοιχτή για τα ΜΜΕ δούλεψε πάνω σε μεταβιβάσεις της μπάλας υπό πίεσης και γενικότερα τέτοιου τύπου ασκήσεις με υποομάδες.

Δοκιμή 11άδας προφανώς και δεν είχε και δεν θα είχε παρουσία των εκπροσώπων του Τύπου. Το επιτελείο του Πογιέτ πάντως δεν... χαρίστηκε στους διεθνείς στις ασκήσεις ζητώντας όσο το δυνατόν περισσότερη ένταση και προσπάθεια από τη μεριά των παικτών.