23 Μαρ 2023

«Με ρώτησε για την πρώτη νύχτα του γάμου μου. Πρέπει να βάζουμε όρια»


«Πρέπει κάπου κι εμείς να βάζουμε τα όριά μας», δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αναφερόμενη στην προσωπική ερώτηση που της είχε κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος κατά τη διάρκεια συνέντευξης που όπως εξομολογήθηκε την είχε ενοχλήσει.
AdvertismentΠέτρος Κωστόπουλος

Ειδικότερα, όπως είπε η παρουσιάστρια του Happy Day είχε δεχυεί μια «πικάντικη» ερώτηση από τον Πέτρο Κωστόπουλο όταν παρουσίαζε τη late night εκπομπή του και είχε να κάνει με την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον Θέμη Σοφό.


Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός

«Δε θα ξεχάσω που είχα πάει κάποια στιγμή καλεσμένη στην βραδινή εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, όπου εκεί έκανε και κάποιες πιο καυτές ερωτήσεις. Μου κάνει μια ερώτηση για την πρώτη νύχτα του γάμου μου και του λέω “συγγνώμη αλλά αυτή είναι μια προσωπική στιγμή. Θες εσύ να μου πεις για την δικιά σου πρώτη νύχτα γάμου”; Και του είπα “όπως δε θέλεις να πεις εσύ, έτσι δε θέλω κι εγώ”. Πρέπει κάπου κι εμείς να βάζουμε τα όριά μας», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.https://www.star.gr/lifestyle/celebrities/617910/tsimtsilh-h-erwthsh-toy-kwstopoyloy-poy-thn-eixe-enoxlhsei
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη