23 Μαρ 2023

Θεσσαλονίκη: Υποψήφιος με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα ο Ιωάννης Γκιμουρτζίνας


Με τη δημοτική παράταξη ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη ο Ιωάννης Γκιμουρτζίνας

Υποψήφιος στο Δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι ο Ιωάννης Γκιμουρτζίνας στο πλευρό του Κωνσταντίνου Ζέρβα με τη δημοτική παράταξη ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη, στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου. Η υποψηφιότητά του ανακοινώθηκε από το δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Γκιμουρτζίνας:


Γεννημένος το 1979 στο Τορόντο του Καναδά, ο Ιωάννης Γκιμουρτζίνας κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και διανύει την πρώτη χρόνια του MBA. Έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό κυρίως ως στέλεχος εταιρειών παροχής επενδυτικών υπηρεσιών, ενώ συνέχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ως ανεξάρτητος σύμβουλος διοίκησης σε αρκετές εταιρείες. Τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον του έχει στραφεί στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση λύσεων που αφορούν τις έξυπνες πόλεις (Smart Cities), τη διαχείριση απορριμμάτων, την ανεύρεση θέσεων πάρκινγκ, την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ και άλλων θεμάτων που αφορούν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, τη δημόσια υγεία και την κοινωνική πρόνοια.

Από τον γάμο του με τη γυναικολόγο Δήμητρα Αϊβάζη έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ο Ιωάννης, εμπνευσμένος από τον προσκοπισμό, είχε από νεαρός έντονο κοινωνικό έργο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καστοριά, προσφέροντας μαζί με την οικογένειά του τις υπηρεσίες του στα συσσίτια απόρων της Μητρόπολης ενώ τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε αντίστοιχες δράσεις στη Θεσσαλονίκη.


Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις με τις οποιες διατηρεί άρρηκτους δεσμούς ως ενεργό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων.

Τον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με δραστηριότητες που τον φέρνουν κοντά στη μεγάλη του αγάπη, τη φύση.