25 Μαρ 2023

Έλενα Παπαρίζου: Σωρεία αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις περί «άφυλων παιδιών» – «Καλύτερα να τραγουδάς»


Σωρεία αντιδράσεων, στα Social Media και όχι μόνο, προκάλεσαν οι δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου περί «άφυλων παιδιών».

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, με αφορμή την συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Pride 98.6», δέχτηκε δεκάδες αρνητικά αλλά και υβριστικά σχόλια από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η 41χρονη αοιδός ανέφερε ότι «όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα» και ότι και η ίδια, όταν ήταν 13 ετών είχε αμφιβολίες για την σεξουαλικότητά της.

«Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ξέρουμε εμείς τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι όταν κλείνουν οι πόρτες;

Η κολλητή φίλη της αδελφής μου ήταν από τότε αρραβωνιασμένη με την φίλη της. Κι εγώ είχα αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητα», επεσήμανε η Έλενα Παπαρίζου.

«Τα παιδιά μας έχουν φύλο»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας εξημάνη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια αντιεπιστημονική τοποθέτηση, η οποία είναι «επικίνδυνη».

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει η σεξουαλική επιθυμία, η σεξουαλική ταυτότητα, οι σεξουαλικές προτιμήσεις με τα βιολογικά φύλα. Τα δέχομαι όλα και τα έχουμε συζητήσει επανειλημμένως. Αυτή τη στιγμή τοποθετούμαι διότι υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κάνουν σε άσχετο χρόνο άσχετες δηλώσεις και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που τις κάνουν αυτές τις δηλώσεις.

“Είναι μια ψεύτικη και αντιεπιστημονική τοποθέτηση για τα “άφυλα παιδιά” που γεννιούνται! Θα σας πω ότι σε όλο το ζωικό βασίλειο κάτι σαύρες, τρίτα ξαδέλφια του ιγκουάνα, γεννιούνται άφυλα και μετατρέπονται επίσης.

Άρα λοιπόν τα παιδιά μας έχουν φύλο από την ίδρυση του κόσμου.

Δεύτερον, θα σας πω ότι είναι μια δήλωση η οποία είναι επικίνδυνη γιατί η κυρία Παπαρίζου έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό, νεανικό ως επί το πλείστον, τα παιδιά μας μιμούνται, τα παιδιά μας ακούνε, τα παιδιά μας ακολουθούν. Πολύ εύκολα λοιπόν μερικά παιδιά θα βάλουν στο μυαλό τους ότι “δεν έχουμε φύλο και είμαστε άφυλα εφόσον αγαπάμε την καλλιτέχνιδα και παρασυρόμαστε από τα λεγόμενα της”.

Επίσης, είναι απερίσκεπτη και το λέω ξεκάθαρα γιατί δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό τον οποίο σεβόμαστε, αποδεχόμαστε και δεν υπάρχει καμία συζήτηση», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Οι αντιδράσεις στα Social Media

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη