26 Μαρ 2023

«Πιπεράτες» αποκάλυψεις από την πρώην σύζυγο του Πίπεν: «Κάναμε σeξ τέσσερις φορές κάθε βράδυ»


Η Λάρσα Πίπεν που είναι πλέον ζευγάρι με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν εκθείασε τον παλαίμαχο άσο των Σικάγο Μπουλς
Μπορεί εδώ και ένα χρόνο να είναι ζευγάρι με τον Μάρκους Τζόρνταν, τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν, αλλά η Λάρσα Πίπεν δεν ξέχασε τις καυτές βραδιές με τον πρώην συζυγό της Σκότι Πίπεν.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας των Σικάγο Μπουλς και πρώην συμπαίκτης του Μάικλ Τζόρνταν ήταν παντρεμένος για 23 χρόνο με τη Λάρσα Πίπεν η οποία είναι πλέον 48 ετών και πλασάρει τον εαυτό της ως πρωταγωνίστρια ριάλιτι και influencer.




Η Λάρσα Πίπεν μίλησε πριν από λίγες ημέρες για την ερωτική της ζωή με τον Σκότι Πίπεν και αποκάλυψε πως έκαναν σεξ τέσσερις φορές κάθε βράδυ.

«Ήμουν παντρεμένη 23 χρόνια, πάντα έκανα σεξ τέσσερις φορές τη νύχτα.

Οπότε τρεις φορές την εβδομάδα δεν είναι τίποτα... Έκανα σεξ τέσσερις φορές τη νύχτα, κάθε βράδυ. Δεν είχα ποτέ άδεια για 23 χρόνια» είπε η Λάρσα Πίπεν στο πρόσφατο επεισόδιο επανασύνδεσης του The Real Housewives of Miami.


Larsa Pippen Reflects on Love Life with Ex, Scottie Pippen— Says They Made Love Four Times A Night


Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Άντι Κοχέν ρώτησε: «Έκανες σεξ 28 φορές την εβδομάδα, για 23 χρόνια;» και η απάντηση ήταν καταφατική. Αυτό σημαίνει ότι στα 23 χρόνια που ήταν παντρεμένη με τον "Ινδιάνο" έκανε σεξ μαζί του 33.488 φορές!




Η Λάρσα ρωτήθηκε και για τον Μάρκους Τζόρνταν και για το νούμερο παπούτσι που φοράει. «Φοράει παπούτσι νούμερο 15», απάντησε η Λάρσα χωρίς να χάσει ούτε λεπτό, «άρα νομίζω ότι είναι καλά». Φυσικά όλοι γέλασαν...

Ακόμη αποκάλυψε πως εάν παντρευτεί με τον γιο του Τζόρνταν θα πάρει και το ονομά του. Η 48χρονη έχει τέσσερα παιδιά με τον Σκότι Πίπεν.https://www.protothema.gr/sports/article/1353725/piperates-apokalupseis-apo-tin-proin-suzugo-tou-pipen-kaname-sex-tesseris-fores-kathe-vradu/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη