28 Μαρ 2023

Εκτός ελέγχου τα funds:Σε πλειστηριασμό σπίτι εργατικής κατοικίας για εγγυήτρια δανείου


Μία γυναίκα με οφειλές… 7.000 ευρώ στην τράπεζα και έχει πάρει σπίτι στην εργατική κατοικία, έβγαλαν το συγκεκριμένο σπίτι σε πλειστηριαμό το οποίο είναι ακατάσχετο βάσει νομοθεσίας. Μάλιστα η γυναίκα δεν είναι η βασική κάτοχος του δανείου, και της έκαναν κατάσχεση στην εργατική κατοικία ως εγγυήτρια.

Ήδη έχει σταλεί εξώδικο προκειμένου να αρθεί η κατάσχεση, καθώς το σπίτι του τέως ΟΕΚ είναι ακατάσχετο. Η κ. Ελένη, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στο Mega για το σπίτι το οποίο της κατέσχεσαν τα funds.


«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Είναι δάνειο αγοράς ενός αγροτικού αυτοκίνητου. Πάρθηκε αυτό το δάνειο από τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν εγγυήτρια, ήταν ένα χαμηλό δάνειo 6.500-7.000 ευρώ, δεν μπόρεσε αυτό το δάνειο να αποπληρωθεί εγκαίρως με αποτέλεσμα να προσχωρήσει και να πουληθεί σε funds και να επιβληθεί στο σπίτι αυτό πλειστηριασμός ενώ είναι ακατάσχετο», είπε αρχικά.

«Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

https://www.libre.gr/

https://www.libre.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη