9 Απρ 2023

ΠΑΣΑ ΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΧΩΡΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ, ΟΥ ΣΟΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!


Πάντα διαχρονικός ο θείος φιλόσοφος Πλάτων της αρχαιότητας, μας επισημαίνει τους οδοστρωτήρες των ηθών και των αξιών σήμερα.

Τους ξεδιάντροπους και τους ασεβείς των σημερινών κοινωνιών, που δεν έχουν μέτρο,ντροπή και όσιο, χρησιμοποιώντας την επιστήμη ως θεμιτό και αθέμιτο μέσο ανέλιξης και επιτυχίας στην κοινωνία. Βέβαια οι ενάρετοι άντρες και επιστήμονες, όπως και πολλοί άνθρω- ποι απλοί της ζωής, του πνεύματος των γραμμάτων και των τεχνών γνωρίζουν την σημασία της δικαιοσύνης και της αρετής, που πρέπει να πρυτανεύει και να κοσμεί την επιστήμη και την κοινωνία σήμερα και πόσο άσχημο είναι όταν δεν πορεύονται μαζί αυτές οι έννοιες, αλλά χωριστά!

Τα λόγια του θείου Πλάτωνα ήρθε να συμπληρώσει, ο απόστολος των Εθνών Παύλος λέγοντας:<<Μη συσχηματί- ζεσθε τω αιώνι τούτω…τω απαταιώνι>> Δηλαδή μη ταυτίζεστε με την νοοτροπία αυτού του κόσμου. Να μην είμαστε σχολαστικοί. Και να κρατήσουμε, τα λίγα , τα σπουδαία και τα μεγάλα, αφήνοντας στην άκρη τα μικρά και ασήμαντα.

Όταν στο αντρόγυνο επικρατεί η αρετή και η δικαιοσύνη, εκεί υπάρχει ειρήνη και συνεργασία! Όταν στις κοινωνίες των ανθρώπων καλλιεργείται η αρετή με την δικαιοσύνη και την συνεργασία, εκεί οι λαοί ειρηνεύουν. Όπου όμως ταλαντεύεται η ειρήνη, απομακρίνεται η αρετή και οι έριδες δίνουν τη σκυτάλη στις συγκρούσεις και τους πολέμους.

Με τι αθέμιτο τρόπο χρησιμοποιήθηκε η επιστήμη και η τεχνολογία που ξεδιάντροπα και χωρίς τη στοιχειώδη αρετή έγινε μέσω απώλειας εκατομμυρίων ανθρώπινων ζωών, με τα ακατάλληλα εμβόλια και τις πάμπολλες παρενέργειες, που τα φάρμακα έγιναν φαρμάκια, από τις κατευθυνόμενες ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, στην μεθοδευμένη πανδημία που μας επέβαλαν!

Με τι αθέμιτο τρόπο χρησιμοποιείται η επιστήμη των Μ.Μ.Ε για να αλλάξει η πίστη και ο Ελληνικός τρόπος ζωής του λαού μας, με σατανικές μεθόδους και πρακτικές αθείας που προωθούν οι μεγιστάνες της γης με τους εδώ συνεργάτες τους για να επιβληθεί η παγκοσμιοποίηση!

Αδυνατούμε να καταλάβουμε άρχοντες και αρχόμενοι και κυρίως ως Χριστιανοί, ότι οι τραγωδίες που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, πέφτει στη πλάτη όλων μας! Οι επιλογές μας, η αδιαφορία μας, η προχειρότητα μας και η παντελής άγνοια για το ευ ζην, μας καθιστούν στην πραγματικότητα ανθρωποειδή όντα και όχι ανθρώπους.

Ακόμη και ο πάντα σιωπών Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος είπε ότι:<< πίσω από ότι συμβαίνει βρίσκεται πάντοτε μια πνευματική αιτία>>Δηλαδή πάνω από τους νόμους της φύσης και της πολιτείας, υπάρχουν και οι πνευματικοί νόμοι που δημιούργησε ο Θεός! Ούτε λίγο,ούτε πολύ, σπέρνουμε ανέμους και θερίζουμε θύελλες. Όλες οι πολιτικές ηγεσίες μας των τελευταίων είκοσι, τριάντα ετών έδειξαν προκλητική και πλήρη ασέβεια προς τον Τριαδικό Θεό! Ναι είναι αυτοί που εμείς, ο λαός τους επιλέξαμε, για να: Καταργήσουν την αργία της Κυριακής, να νομιμοποιήσουν την βλασφημία, να προβάλλουν απο τα Μ.Μ.Ε. την έκτρωση, την μοιχεία και την πορνεία. Νομιμοποίησαν το <<τρίτο φύλο>>.Διέλυσαν την οικογένεια με τις σύγχρονες σατανικές προδιαγραφές. Καταλήστευσαν τον Ελληνικό λαό με τον υπερδανεισμό και τα χρηματιστήρια, ενισχύοντας τους μεγιστάνες των τραπεζών,τους εφοπλιστές και τα κόκ- κινα δάνεια με τους διαχειριστές των φαντς. Σφράγισαν τους ναούς με την μεθοδευμένη πανδημία που αποσκοπούσε στη στέρηση των ατομικών ελευθεριών του λαού!

Ρίχνοντας φαρμακερά βέλη προς τον Τριαδικό Θεό μας, τον διώχνουμε από κοντά μας. Πέφτουν πάνω μας με σεισ- μούς, καταποντισμούς, τραγωδίες, πολέμους, αρρώστιες, μήπως και συναιτιστούμε, μήπως και μετανοήσουμε, για να αποφύγουμε την αγριότητα των ημερών μας, που πορευό- μαστε στο άγνωστο χωρίς πυξίδα, χωρίς αρετή και δικαιο- σύνη!

Το 2023 και το 2024 για τους πνευματικούς επιστήμονες

<<που γνωρίζουν>> θα είναι χρονιές ορόσημο της καθαρότητας της γης. Θα είναι χρονιές που θα βιώσουμε πολλά γεγονότα να εξελίσσονται ραγδαία και θα αποσκο- πούν να επιστρέψουμε μέσω της μετανοίας στην εν Χριστώ ζωή! Είναι καιρός να αφήσουμε στη άκρη τα κάθε λογής προσωπεία και της καρναβαλικές παγανιστικές ειδωλολα- τρικές συνήθειες και να ενδυθούμε με τα όπλα του φωτός της επιστήμης, με δικαιοσύνη και αρετή, μακριά από την πανουργία του κακού και της ανηθικότητας που διαφεντεύει τον κόσμο, που στραγγαλίζει την αλήθεια και αναβαθμίζει το ψεύδος!

Πλησιάζοντας στο Θείο δράμα της Μ. Εβδομάδας και το Άγιο Πάσχα: -Ας γιορτάσουμε τον Λάζαρο με την νίκη εναντίον του θανάτου. -Ας υποδεχτούμε τον Κύριο της ζωής μας Χριστό με τα βάγια της αγάπης και της συγχώρεσης.- Ας υποδεχτούμε τον Νυμφίο των ψυχών μας έτοιμοι πάντα με την λαμπάδα και το έλαιο των καλών έργων μας. -Ας παραδειγματιστούμε από την ωραιότητα της ψυχής του Πάγκαλου Ιωσήφ και την άκαρπη συκιά της ψυχής μας από τις αρετές. – Ας νιώσουμε την μετάνοια και της συγχώρεση της γυναίκας από τα αμαρτήματα με τον μύρο. -Να πιστέ- ψουμε στη ταπείνωση του Κυρίου, που αν και Θεός έπλυνε τα πόδια των μαθητών του, τους παρέθεσε το δείπνο του μυστηρίου της Θείας Ευχαριστίας, προσευχήθηκε ταπεινά στο Όρος των Ελαιών και προδόθηκε ως κακούργος από τον Ιούδα. -Ας προσευχηθούμε για τα Άγια Πάθη του Χριστού μας: την κόκκινη χλαμύδα, το ακάνθινο στεφάνι, τα βασανιστήρια, τα ραπίσματα, τις κατάρες του συγκεντρω- μένου πλήθους των Εβραίων,την πορεία στο Γολγοθά, την ατιμωτική σταύρωση, τον σπόγγον, το όξος,τους ήλους, την λόγχην και τέλος τον Σταυρό και τον θάνατο! Να συμμετά- σχουμε με ευλάβεια στον Επιτάφιο θρήνο, την Περιφορά, την Αποκαθήλωση, την ταφή του Κυρίου και τέλος την Ανά- σταση!

Στον Φιλάνθρωπο Κύριό μας! Στον Εσταυρωμένο Λυ- τρωτή μας, με βαθιά συγκίνηση να γονατίσουμε όλοι μπρο- στά στον Σταυρό και να τον δοξολογίσουμε για την άπειρη αγάπη Του! Γιατί: -Είμαστε ένοχοι και αμαρτωλοί και αυτός μας καθαρίζει με το πανάσπιλο αίμα Του! – Είμαστε νεκροί από τις αμαρτίες και Αυτός θα μας αναστήσει! – Είμαστε άξιοι καταδίκης στον Άδη και Αυτός θα μας ανεβασει στο Φως! – Να ζητήσουμε το έλεος Του. – Να δώσει ευλογία και ειρήνη στον κόσμο όλο και στο Έθνος μας! – Να σταματή- σουν οι πόλεμοι, οι αδικίες και οι ταλαιπωρίες του κόσμου από τους θιασώτες του σκότους και της ανομίας! – να επικρατήσει ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ σε όλο τον κόσμο!

Λυτρωτά και Σωτήρα μας, σε Σένα εναποθέτουμε τις ελπίδες μας. Αμίν! Χρόνια πολλά πατριώτες! Καλό Πάσχα! Υγεία, ειρήνη και αγάπη σε όλους….

Απρίλιος 2023 Ιωάννης Καλάκος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη