7 Ιουν 2023

Το μεγάλο κόλπο . Οι ΠΑΣΟΚογενείς της ΝΔ τη ¨ρίχνουν¨ στο 33% για να συγκυβερνήσουν με τους ¨συντρόφους τους¨ στο ΠΑΣΟΚ.

 


Ακόμα κι αν χρειαστούν 3ες εκλογές .

Μην εκπλαγείτε εάν αύριο δείτε τα ποσοστά της ΝΔ εκεί που έλεγαν οι δημοσκοπήσεις πριν την 21η Μαΐου . Δεν θα φταίνε οι ¨φασίστες¨ , οι ακροδεξιοί , οι πατριώτες και γενικά οι ¨εκ δεξιών ¨

ορμώμενοι που σήμερα παρουσιάζονται – σκόπιμα – ως απειλητικά συγκοινωνούντα δοχεία για να της κόψουν την Αυτοδυναμία.

Πως λέγεται αυτό ; Πολιτική παραπλάνηση ολικής !

Ο λόγος που κατέρρευσε απρόσμενα ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στις εκλογές της 21ης Μαΐου , εξεπλάγησαν στη ΝΔ με το αποτέλεσμα και έπεσαν τόσο έξω όλες οι δημοσκοπήσεις  , είναι απλά επειδή , εφαρμόστηκε με επιτυχία η φάση ενός σχεδίου που μαίνεται σε βάρος … της ποιότητας της Δημοκρατίας μας , δυστυχώς .  Ένα παμπόνηρο σχέδιο που εξυφαίνεται στις τελευταίες φάσεις του τούτες τις ήμερες , τ αποτελέσματα του οποίου θα φανούν την 25η Ιουνίου περί την 23:00 ώρα . Για απόδειξη , θα σας το περιγράψουμε απλά και κατανοητά , για να μη  πείτε ότι , δεν το ξέρατε.
Η κατάρρευση της Κεντροαριστεράς την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσης
 που έπληξε την Ελλάδα  , εξαιτίας της οποίας το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε τόσο ακριβά τα μνημόνια ( αποκαλυπτικό το  βιβλίο του Παντελή Καψή «Η πτώση – 2011: το έτος μηδέν της Κεντροαριστεράς») , ενεργοποίησε το εναλλακτικό σχέδιο επιβίωσης που είχε τεθεί πολύ πριν , τότε , που Γενικός του Γραμματέας ήτο ο Κώστας Λαλιώτης. Ποιο ήταν ;

Δημιουργήθηκε ξαφνικά ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την έξυπνη διαχείριση του θυμού της , τότε κοινωνίας και τούτο , ως καταφύγιο όλων όσον είχαν εθιστεί στην εξουσία επί ΠΑΣΟΚ και που τότε , έχαναν ¨τη γη κάτω από τα πόδια τους ¨  Όμως , αυτή ή νέα πολυκατοικία είχε ημερομηνία λήξης αφού , ήτο φτιαγμένη για να κρατήσει τόσο , όσο. Η επόμενη φάση ήταν το ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ή η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ την οποία ξεκάθαρα σήμερα υλοποιεί το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ , γι αυτό και παρουσιάζεται ανένδοτο σε συγκυβέρνηση .

Η απλή αναλογική ήταν εξ αρχής καταδικασμένη να αποτύχει .

Όμως , η ακόρεστη δίψα των ΠΑΣΟΚογενών για εξουσία που έπρεπε να ικανοποιείται αδιάσπαστα δεν ήθελε να παρεισφρήσει ΚΕΝΟ εξουσίας τους , έτσι , μετακόμισαν ομαδικά στη ΝΔ αφού είδαν και εκμεταλλευτήκαν την επιθυμία της να κινηθεί προς τον Κεντρώο χώρο και την προοπτική της να πρωταγωνιστεί . Έτσι , και την αλλοτρίωσαν και την αποπροσανατόλισαν και την εξουσία δεν έχασαν , μα το σημαντικότερο , την έχουν σε ομηρία. Σήμερα που βλέπουν ¨ομαδικές κινήσεις από τα δεξιά ¨ ικανές πλέον να καλύψουν το κενό που άφησε η μετακίνηση προς το ΚΕΝΤΡΟ της ΝΔ , ήρθε η ώρα ν ανοίξουν ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ εξουσίας , σαν άλλοτε .

Το μόνο που μένει πλέον  , αφού ως ξενιστές κατέλαβαν άλλο ένα ¨πολιτικό σώμα¨ , είναι να το εγκαταλείψουν ¨αποστεωμένο¨ , πως ; Να φτάσουν και να διατηρούν στο κόκκινο τον Πόλεμο μεταξύ των συντονισμένων ομαδικών κινήσεων ¨εκ δεξιών¨ και της προοπτικής Αυτοδυναμίας της ΝΔ. Παράλληλα  ¨θα γίνουν ¨ οι φόβοι της για ΑΠΟΧΗ , εφησυχασμό και  ενεργοποίηση του δόγματος  ¨ας βοηθήσουμε τώρα τους παλιούς συντρόφους του ΠΑΣΟΚ¨

Θα γίνουν εφιάλτης Της μα, για την ¨πτώση της από τα σύννεφα¨ θα χρεώσει τις πατριωτικές δυνάμεις περισσότερο , και όχι αυτούς που συνιστά  ¨εκπληκτικό θέαμα¨ να βλέπουν την Ιστορίας της ΝΔ να συγκρούεται με τα δεξιά της.

Λογαριάζουν όμως , όλοι τους , χωρίς ¨τον ξενοδόχο¨ που πλέον , ξέρετε ποιοι είναι.

Υ.Γ :Συνιστά πλήγμα για τη Δημοκρατία , το πολιτικό φαινόμενο κατά το οποίο το  εκλογικό αποτέλεσμα ορίζεται – όπως εδώ –  από τη δυναμική ενός σχεδιασμού που κυριαρχεί στο πολιτικό χρόνο,  κάποιων πολιτικών δυνάμεων , και όχι από την ανεπηρέαστη κρίση του κυρίαρχου λαού που δείχνει τη σωστή λύση των προβλημάτων του.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( μέλος του δικτύου της Ο.Υ.Α ) 

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη