3 Ιουν 2023

Η ώρα της Ιαπωνίας: Τι ζήτησαν οι ΗΠΑ για την Ουκρανία! Φέρνουν παγκόσμια καταστροφή


Λίγο μετά την αποφυγή της χρεοκοπίας, η Ουάσινγκτον βάζει και το Τόκιο στον «χορό»…

Η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ συνεχίζουν να προμηθεύουν όπλα το Κίεβο παρά τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις της Ρωσίας ότι τέτοιες

παραδόσεις επιμηκύνουν την σύγκρουση στην Ουκρανία.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν φέρεται να επιδιώκει να εξασφαλίσει προμήθειες πυρομαχικών από την Ιαπωνία για αμερικανικές οβίδες πυροβολικού 155 χλστ. ως μέρος των προσπαθειών του Λευκού Οίκου να παράσχει στο Κίεβο περισσότερο εξοπλισμό, εν μέσω αναφορών για την πολυαναμενόμενη αντεπίθεσή του κατά των ρωσικών δυνάμεων!

Το Reuters ανέφερε, επικαλούμενο ανώνυμες πηγές, ότι «υπάρχει τρόπος για τις Ηνωμένες Πολιτείες να αγοράσουν πυρομαχικά από την Ιαπωνία», την ώρα που στις ΗΠΑ η φτωχοποίηση διογκώνεται, με την Ουάσινγκτον να αυξάνει το όριο δανεισμού της χώρας, γλυτώνοντας τελευταία στιγμή από την χρεοκοπία!!!

Το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Οικονομίας της Ιαπωνίας καθώς και η Υπηρεσία Εξαγορών, Τεχνολογίας και Επιμελητείας του Υπουργείου Άμυνας της Ιαπωνίας αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα.

Σημειώνεται πως με μια συμφωνία της τελευταίας στιγμής, στοχεύοντας στην αποτροπή της πρώτης χρεοκοπίας των ΗΠΑ, εγκρίθηκε από την Γερουσία με 63 ψήφους η αύξηση ορίου του αμερικανικού δανεισμού!

Το νέο μέτρο πρόκειται να αποτρέψει την εγχώρια και παγκόσμια οικονομική καταστροφή, καθώς απέμεναν ελάχιστες μέρες πριν οι ΗΠΑ αθετήσουν το χρέος των 31,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις 5 Ιουνίου!!!

Ένα είναι το σίγουρο: Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν πληρώνουν το χρέος τους. Βασικά, μεγιστοποιούν την πιστωτική τους κάρτα και στην συνέχεια αποφασίζουν να αυξήσουν το πιστωτικό όριο σε αυτήν την πιστωτική κάρτα. Παρ’ όλα αυτά έχουν χρήματα για να ξεζουμίσουν και τον εξοπλισμό της Ιαπωνίας!!!

Τελικά, αναλυτές έχουν δίκιο: Η χώρα αυτή κρατιέται όρθια, τεχνηέντως, για να φέρει την απόλυτη καταστροφή!!!

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-TAIWAN MILITARY NEWS AGENCY

el.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη