3 Ιουν 2023

Συνελήφθη ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος μετά από συνέντευξη στον Τριανταφυλλόπουλο

  


Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί το πρωί της Παρασκευής στον γνωστό επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει το zougla.gr, ο

επιχειρηματίας που άφησε εποχή στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας και χάνει το σπίτι του σε πλειστηριασμό, συνελήφθη μόλις λίγες ώρες μετά από τη συνέντευξη που παραχώρησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, για υπόθεση που εκκρεμούσε εδώ και χρόνια.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, η σύλληψή του μοιάζει με «μήνυμα» εκδίκησης γιατί μίλησε δημόσια για τα «κοράκια», όπως αποκάλεσε τα funds που του αρπάζουν το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που του έχει απομείνει, μετά από την καταστροφή που επέφεραν τα μνημόνια και η πανδημία. Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα ότι ντρέπεται που ψήφιζε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και ίσως αυτό «ενόχλησε», όπως σημειώνει το zougla.gr και παραθέτει ερωτήματα όπως γιατί όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε συλληφθεί, ενώ όλοι γνώριζαν που μένει; O ίδιος δεν κρυβόταν και όποιος ήθελε να τον βρει, γνώριζε τη διεύθυνσή του. 

Όλως τυχαίως η σύλληψή του έγινε πριν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, οπότε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι την Τρίτη…

Η συνέντευξη που έδωσε λίγες ώρες νωρίτερα:


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη