9 Ιουν 2023

Ντάξει Σία Κοσιώνη...

 


Δεν είναι μόνο ότι διογκώνουν όποια θέματα θέλουν (Κατρούγκαλος), δεν είναι ότι κάνουν το μαύρο άσπρο (τράπεζα θεμάτων και... χάκερς), δεν είναι ότι εξαφανίζουν πράγματα όπως έχουν κάνει σήμερα από το πρωί με τις άθλιες και τρομακτικές δηλώσεις του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Πνευματικού, πλέον δεν αφήνουν και κανέναν να αρθρώσει λόγο στα κανάλια για όσα δεν τους συμφέρουν.


Η Σία Κοσιώνη σήμερα στον ΣΚΑΪ δεν κράτησε... ούτε τα προσχήματα, έστω και αν είχε απέναντί της τον Αλέξη Τσίπρα. Όταν ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αναφέρει τις δηλώσεις Πνευματικού, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια αντέδρασε κατευθείαν σε χρόνο dt, διακόπτοντάς τον με ένα καφενειακό «ντάξει» (δηλαδή εντάξει). «Όχι εντάξει» αντιδρά ο  Αλέξης Τσίπρας για να απαντήσει με ταχύτητα Γιουσέιν Μπολτ η κ. Κοσιώνη λέγοντας πως ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας ανασκεύασε.

Ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε όμως οπότε τι να κάνει η Σία Κοσιώνη, επέμενε και αυτή. Ένα δεύτερο «ντάξει» ακούστηκε από το μικρόφωνό της ενώ βλέπαμε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να πασχίζει να μιλήσει.

Λάθος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Τα «ντάξει» της Σίας δεν έφταναν, θα έπρεπε να κόψουν τον ήχο εκείνη την ώρα ώστε να ξεμπερδέψουν μία και καλή.

Δημήτρης Κανελλόπουλος

efsyn.gr

https://fonaklas.blogspot.com/2023/06/blog-post_331.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη