6 Ιουν 2023

Πώς να ξεφύγετε εάν σας έχουν δέσει κακοποιοί με δεματικό καλωδίων


 Τα κυριότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε για να ξεφύγετε από το δεματικό καλωδίων, που συχνά χρησιμοποιείται για τα χέρια, είναι να γνωρίζετε τα αδύνατα σημεία του.

Το πρώτο, είναι το σταθερό μέγεθος της θηλιάς, η οποία δεν μπορεί να γίνει

μικρότερη, ενώ προσπαθείτε να την σπάσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να γλιστρήσετε τα χέρια έξω από αυτήν, αλλά θα πρέπει να έχετε τα χέρια σας δεμένα μόνο μπροστά σας.

Το δεύτερο, είναι ότι είναι εύθραυστο σε δυνατό φορτίο. Έτσι, όταν τα χέρια σας είναι δεμένα, το κύριο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να βάλετε δύναμη. Αυτή είναι μια συμβουλή από τον ειδικό και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το αδύνατο σημείο.

Ας δούμε πώς γίνεται

Για να σπάσετε τα δεσμά από το δεματικό καλωδίων, θα πρέπει να εκτελέσετε 3 απλά βήματα.

Βήμα 1: Πάρτε τη θέση εκκίνησης. Βάλτε τα χέρια σας μπροστά σας όσο μπορείτε και κρατήστε τους πήχεις σας όσο πιο σφιχτά γίνεται. Αυτό δημιουργεί την απαραίτητη πίεση.

Βήμα 2: Μετακινήστε το κλείδωμα. Ένα μικρό κλείδωμα κρατάει το σφίξιμο. Θα πρέπει να το στρίψετε ώστε να είναι στα χέρια σας, όσο το δυνατόν πιο κοντά στη μέση.

Βήμα 3: Σπάστε το. Σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι και με μια απότομη κίνηση, τραβήξτε προς τα κάτω και προς τα πλάγια. Το κλείδωμα θα σπάσει.

IMG_2172.GIF

Μπορείτε να σπάσετε το δεματικό καλωδίων πάνω σε οποιοδήποτε αντικείμενο (τραπέζι, γωνία ή ακόμα και στο γόνατο). Μην ανησυχείτε αν δε λειτουργήσει με την πρώτη προσπάθεια. Το κύριο εδώ, είναι να εξασφαλιστεί η μέγιστη απότομη εφαρμογή δύναμης στο σημείο.

Όπως λένε οι ειδικοί, παρά την πολυπλοκότητα της διαδικασίας, ακόμη και ένα παιδί μπορεί να το καταφέρει. Αυτή η τεχνική λειτουργεί επίσης όταν τα χέρια είναι δεμένα μεταξύ τους με κολλητική ταινία. Αν τα χέρια σας είναι δεμένα πίσω από την πλάτη σας, αυτό θα καταστήσει τη διαδικασία λίγο πιο δύσκολη, αλλά μπορείτε επίσης να ξεφύγετε από αυτή τη θέση.

https://fonaklas.blogspot.com/2023/06/blog-post_7254.html 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη