7 Ιουλ 2023

70χρονος πήρε την καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί δυο ανήλικους με τους οποίους είχε διαπληκτιστεί πριν


Άγριες σκηνές που θα νόμιζε κανείς πως συμβαίνουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού βίωσαν χθες το βράδυ τρία ανήλικα στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής.


Σύμφωνα με το halkidikifocus.gr, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος βρίσκονταν κοντά στο σπίτι ενός 70χρονου αργά χθες το βράδυ, μετά τις 23.00. Κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος και τα παιδιά ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση. Όμως, ο 70χρονος φαίνεται πως εξαγριώθηκε παραπάνω από ότι έπρεπε και σηκώθηκε, πήγε στο σπίτι του, πήρε το κυνηγετικό όπλο του και πυροβόλησε εναντίον τους!

Από την πρωτοφανή επίθεση του ηλικιωμένου τραυματίστηκε ένας εκ των ανηλίκων ο οποίος μεταφέρθηκε στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου». Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και η ζωή του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Οι άλλοι δύο ανήλικοι μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ όπου πήραν εξιτήριο.


Όπως προέκυψε, για το κυνηγετικό όπλο ο 70χρονος δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια. Το όπλο κατασχέθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου ενώ η ίδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής έχει αναλάβει και την προανάκριση.

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο 70χρονος δεν είναι καλά στην υγεία του καθώς αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πολυγύρου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη