8 Ιουλ 2023

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΗ

 


Κυρίες και Κύριοι δεν είναι δυνατόν να μας δουλεύουν οι πολιτικοί και εμείς να τους επιβραβεύουμε ξανά και ξανά .

1. Πως είναι δυνατόν νέοι άνθρωποι να

λένε ότι το ΜΑΡΚΕΤ ΠΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΣ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ,που είναι ψίχουλα μπροστά στην Ακρίβεια και στην Αισχροκέρδεια ,μας σώζουν και ψηφίζουμε αυτούς που μας δουλεύουν ?

2. Πως είναι δυνατόν να έχουμε φθηνή Ηλεκτρική Ενέργεια , και εμείς στο όνομα της Τάχα μου Πράσινης Ενέργειας να την πληρώνουμε πανάκριβη? Γιατί να μην ολοκληρωθούν όλα όσα πρέπει να γίνουν και μετά σταδιακά να απενεργοποιούνται οι μονάδες παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ?

3. Ρώτησε κανείς ποτέ και πήρε πειστική απάντηση από που πλήρωναν τις επιδοτήσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας , και αν αυτές οι δαπάνες θα πληρωθούν από εμάς ?

4. Πως είναι δυνατόν να μην έχουν περάσει ούτε 6 μήνες από το έγκλημα των τεμπών και εμείς να επιβραβεύουμε του Υπευθύνους δίνοντας ξανά την Εξουσία ?

5. Πως ανεχόμαστε να έχουμε Υπουργό Εξωτερικών
τον Άνθρωπο που είπε μέσα στην Βουλή ότι τα Εθνικά Κυριαρχικά Δικαιώματα είναι τα 6 Μίλια ?

6. Πως είναι δυνατόν να πεθαίνουν άνθρωποι πάνω σε καρότσες αγροτικών και εμείς να δίνουμε ξανά ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτούς που μας έφτασαν σε αυτό το σημείο ?

7. Πως είναι δυνατόν να μας λέει η Ε.Ε ότι από 01-01-2024 θα εφαρμοστεί Δημοσιονομική Πειθαρχία η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα Νέο Μνημόνιο και εμείς να λέμε ,ότι λέει η Κυβέρνηση είναι αλήθεια και δεν μας ενδιαφέρει την λένε στην Ευρώπη ?

8. Πως είναι δυνατόν να μας λένε ότι μέσω των παράνομων Μεταναστών θα αυξήσουμε τον Πληθυσμό της χώρας σε σχέση με αυτούς που έχουν φύγει στο Εξωτερικό , και εμείς να χειροκροτούμε ?

9. Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε να καταστρέφονται Εκκλησίες και κάθε είδους Θρησκευτικά σύμβολα που στέκονται αλώβητα στους Αιώνες από του Παράνομους Μετανάστες και να κοιτάμε αδιάφορα ?

10. Πως είναι δυνατόν να λέμε αυτούς τους ανθρώπους που λένε για αξίες , για ήθη και έθιμα , για Κοινωνική συνοχή , να μιλάνε για Εθνικά Θέματα, για Πατρίδα ,ότι είναι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ?

11. Πως είναι δυνατόν να βλέπουμε δίπλα μας να σκοτώνονται άνθρωποι , να μαχαιρώνεται ειδικά νέοι για να αρπάξουν ένα κινητό , να επικρατεί το ΜΠΟΥΛΙΝΚ μέσα στα σχολεία και όχι μόνο και να μην δίνουμε σημασία , να έχουμε κάνει τα σπίτια μας φρούρια , και εμείς να σφυρίζουμε αδιάφορα ?

12. Πως είναι δυνατόν να λέμε ότι είναι αλήθεια και ισχύει μόνο ότι ακούμε στα Τηλεοπτικά κανάλια χωρίς να το ψάξουμε , και με ελαφρά την καρδιά να τα υιοθετούμε χωρίς ποτέ να ψάξουμε τελικά την αλήθεια ?

Τελικά έχουμε ή δεν έχουμε κρίση για ότι μας συμβαίνει γύρω μας ? μήπως οι παρωπίδες και οι ωτοασπίδες είναι μόνιμα εξαρτήματα σε καθημερινή βάση ? μήπως δεν έχουμε καταλάβει ότι αν ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θα ψοφήσει και η δικιά μας ? ή αν καεί το σπίτι του γείτονα θα καεί και το δικό μας ?

Αγαπητές Κυρίες και Αγαπητοί Κύριοι φτάνει πια η βλακεία και ας πετάξουμε τις Παρωπίδες και τις Ωτοασπίδες για το καλό μας πριν βρεθούμε όλοι μας στον γκρεμό .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη