5 Ιουλ 2023

ΑΘΛΗΤΙΚΟΡΑΔΙΟΦΩΝΑΤΖΗΔΕΣ -ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ!!!

 


Εδώ και καιρό παραγωγοί και δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ κάνουν επιθέσεις με ""νύχια και με δόντια"" κατά της διοίκησης του ΠΑΟΚ αποκαλώντας τους ""δημοσίους υπαλλήλους"", δηλαδή ανίκανους.

Αποκαλούν τον Γιώργο Σαββίδη ""Γιωργάκη ""ενώ για τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ λένε ότι είναι

εξαφανισμένος και ότι δεν ασχολείται με τον ΠΑΟΚ.

Τα δήθεν ρεπορτάζ που παρουσιάζουν  για την διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι πάντα με αρνητικό πρόσημο και το χειρότερο αφήνουν ακροατές (κυρίως άλλων ομάδων) οι οποίοι εργολαβικά βγαίνουν στον αέρα   να καθυβρίζουν τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΟΚ και τον ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ.

Η διασπορά ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων για τον ΠΑΟΚ και τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ είναι πλέον καθημερινή ρουτίνα .

Σήμερα όλοι οι δημοσιογράφοι που ακολουθούν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία εν χορώ δήλωναν απογοητευμένοι από την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ επικαλούμενοι αυτά που βλέπουν στις προπονήσεις.

Επειδή η τοξικότητα αυτή θα συνεχιστεί από αυτούς τους κυρίους και θα απαξιώσουν και τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ(ΉΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ) θα πρέπει να ληφθούν νόμιμα μέτρα ώστε να υποχρεωθούν σταματήσουν την προσπάθεια διάλυσης της ΟΜΑΔΑΣ.

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων και οι συκοφαντίες πρέπει να σταματήσουν άμεσα και με κάθε νόμιμο τρόπο αρχίζοντας με το ΕΣΡ.

Ο ΣΜΠΑΟΚΤΖΗΣ

ΥΓ: ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη