Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

20 Αυγ 2023

ΧΙΟΥΜΟΡ ΕΧΕΙ-Παύλος Μαρινάκης: Τριπλή παρέμβαση για την ακρίβεια - Ούτε βήμα πίσω στην υπόθεση Μπελέρη


Ο Παύλος Μαρινάκης καυτηρίασε την επίθεση των τουρκοκύπριων στην UNFICYP στη νεκρή ζώνη στα κατεχόμενα εδάφη της Κύπρου και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε χαρακτήρισε την επίθεση «κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου» και πρόσθεσε πως: «είχαμε μία απρόκλητη επίθεση σε ειρηνευτικές δυνάμεις του ΟΗΕ από τους τουρκοκύπριους».


Παράλληλα, αναφέρθηκε στην «τεράστια αστοχία σε κάποια επίπεδα» της υπόθεσης των Κροατών φασιστών χούλιγκαν που έφτασαν από την πατρίδα τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, και προανήγγειλε τις εξαγγελίες για την καταπολέμηση της βίας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα από τον αρμόδιο υπουργό.


Σε ό,τι αφορά στις οικονομικές παρεμβάσεις της κυβέρνησης ο κ. Μαρινάκης είπε ότι δεν θα υπάρξει καμία αύξηση φόρου, όπως και την προηγούμενη τετραετία, και θα έχουμε συνεχείς και στοχευμένες αυξήσεις εισοδήματος, από αυξήσεις μισθών έως και μειώσεις φόρων.


Για το θέμα της ακρίβειας είπε ότι θα υπάρξουν παρεμβάσεις σε τρία επίπεδα: Πρώτον αυξήσεις εισοδημάτων, δεύτερον στοχευμένες παρεμβάσεις με βάση τα πλεονάσματα, όπου υπάρχει ανάγκη και όπου υπάρχει δυνατότητα από την οικονομία και τρίτον έλεγχοι από αρμόδιες υπηρεσίες.


Για την υπόθεση του προφυλακισμένου εκλεγμένου δημάρχου της Χειμάρρας Φρέντη Μπελέρη αναφέρθηκε στη σειρά παρεμβάσεων που έχουν γίνει και τόνισε ότι «πρέπει να ορκιστεί, υπογράμμισε, είναι εκλεγμένος δήμαρχος, δεν κάνουμε βήμα πίσω».


TwitterFacebookΑνταλλαγή

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη