18 Αυγ 2023

«Ζούμε σε ένα υπέρ-ελεγχόμενο Μάτριξ -Θέλουν να μας αφανίσουν»!


Η Laura Aboli συνίδρυσε το 2000 το World-Check, μια βάση δεδομένων με πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα (PEPs) και άτομα και οργανισμούς αυξημένου κινδύνου, που σύντομα έγινε το de facto πρότυπο για τον εντοπισμό και τη διαχείριση των οικονομικών, κανονιστικών και άλλων πιθανών κινδύνων στους χρηματοπιστωτικούς και νομικούς θεσμούς του κόσμου. Μετά την επιτυχία της World-Check, ίδρυσε την Wealth-X το 2010, η οποία έγινε ο κορυφαίος πάροχος σχετικών πληροφοριών!

Τον Μάιο του 2020, υποκινούμενη, όπως ισχυρίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της, από τον τρόπο με τον οποίο τα γεγονότα γύρω από την παγκόσμια πανδημία επηρέαζαν τα προς το ζην, τα πολιτικά δικαιώματα και την ψυχική υγεία των ανθρώπων, η Aboli ίδρυσε το Ενωμένο Δημοκρατικό Διεθνές Κίνημα για την Ευαισθητοποίηση και την Ελευθερία ( UDIMAF)

Μιλώντας για τον διανθρωπισμό που προωθείται από τους διεθνιστές, δήλωσε από την δική της οπτική γωνία:

«Τιμή μου να βρίσκομαι εδώ σήμερα για να μιλήσω γι’ αυτό που πιστεύω πως είναι το πιο σημαντικό θέμα των καιρών μας.

Ο τίτλος της ομιλίας μου: «Διανθρωπισμός», ο οποίος περιλαμβάνει ένα τόσο μεγάλο εύρος πραγμάτων. Έχουμε δει ορισμένα από αυτά, από την γενετική μηχανική, την τεχνολογία εμφυτευμάτων μέχρι την τεχνητή νοημοσύνη (σ.σ. ΕΔΩ η αλήθεια για αυτήν) και την νανοτεχνολογία!

(…)

Είναι πολύ σημαντικό να αντιληφθείτε ότι ο διανθρωπισμός είναι απλώς το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στον ανθρωπισμό (ουμανισμό) και τον μετανθρωπισμό.

Αναμφίβολα, ο τελικός στόχος είναι να εξαλείψουν την ανθρωπότητα όπως την γνωρίζουμε.

Απαιτείται πολλή σωματική και ψυχολογική κακοποίηση για να κάνετε ένα έξυπνο είδος σαν το δικό μας να συμφωνήσει στον ίδιο του τον αφανισμό!!!!

Τα περισσότερα, αν όχι όλα όσα έχουν ξεπεραστεί τα τελευταία 60 χρόνια, σχεδιάστηκαν για να μας φέρουν πιο κοντά στην αποδοχή μιας τέτοιας δυστοπικής πραγματικότητας!!!!

Είτε ενδιαφέρεστε να την αποδεχθείτε είτε όχι, ζούμε σ’ ένα υπέρ-ελεγχόμενο Μάτριξ όπου η αντίληψη της πραγματικότητας από εμάς είναι διεξοδικά σχεδιασμένη, διαχειριζόμενη και εκτελούμενη προκειμένου να μας ελέγξουν και να μας κατευθύνουν σ’ όποια κατεύθυνση επιθυμούν».

Δείτε το βίντεο:

photo freepik

el.gr

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη