22 Αυγ 2023

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ -ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες .

Έχουμε σαν λαός μία μοναδική ευκαιρία στις εκλογές που έρχονται ( ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ – ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ) να δείξει αυτό το 41% που ψήφισε την Ν.Δ πλανήθηκε είτε διότι πολλοί δεν άκουσαν , δεν διάβασαν , γενικώς δεν ενημερώθηκαν για όλα τα επερχόμενα ( ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ) , και για αυτό ψήφισαν το νέο Σημιτικό Πολιτικό Κόμμα αλλά με άλλη ονομασία.

Τώρα λοιπόν είναι η μεγάλη ευκαιρία και παράλληλα η απόδειξη ότι θα πρέπει να καταποντιστούν όλοι οι εκπρόσωποι της Ν.Δ . είτε λέγονται Περιφερειάρχες , είτε λέγονται Δήμαρχοι έτσι ώστε να μην βγει και πάλι Ο Ανεκδιήγητος Κύριος πρωθυπουργός μας και μας πει ότι η Ελλάδα έγινε από άκρη σε άκρη Μπλέ .

Διότι αν η Ελλάδα δεν γίνει μπλέ αλλά οποιοδήποτε άλλο χρώμα τότε και μόνο τότε θα καταλάβει Ο Κύριος Μητσοτάκης ότι η Κοροϊδία τελείωσε .

Ελληνίδες και Έλληνες μας μένει αυτή η μοναδική ευκαιρία να αποδείξουμε την δυσαρέσκεια μας , τον Θυμό μας και τα ψεύδη και την Υποκρισία που μας τάισαν όλο αυτό το διάστημα , την αγανάκτησή μας προς όλους αυτούς , και να είστε σίγουρη ότι μια τέτοια κίνηση θα δημιουργήσει σεισμό πολύ μεγάλο στην Κυβερνώσα παράταξη και πολλά κτίρια θα καταρρεύσουν .

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΚΡΕΜΊΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ , ΤΟ ΨΕΜΑ , ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΊΑ , ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΊΑ , ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη