23 Αυγ 2023

Μετά τις επιτελικές πυρκαγιές ανά το πλανήτη επιστρέφουν τα μέτρα COVID-19, oι μάσκες, τα εμβόλια, τα lockdowns [ΕΓΓΡΑΦΟ]


Το Morris Brown College επίσης ανακοίνωσε πρόσφατα νέες εντολές

[ΝΕΟ] Οι εντολές του COVlD-19 επιστρέφουν ακριβώς στην ώρα τους για τον εκλογικό κύκλο του 2024, καθώς τα πρώιμα σημάδια υπονοούν τι πρόκειται να ακολουθήσει. Φυσικά στη νέα εκστρατεία τρόμου θα κληθούν να συμμετάσχουν και οι οι κυβερνήσεις της Ε.Ε. μόλις ολοκληρώσουν την ατζέντα των επιτελικών πυρκαγιών οι οποίες εκτός του ότι δημιουργούν ασφυκτικές συνθήκες επιβίωσης (ούτε καν διαβίωσης) απαξιούν τις αξίες της γης και προετοιμάζουν το έδαφος για το επερχόμενο “δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος”.

By Alex DeLarge

Η μαλθακότητα των ανθρώπων πρωτοφανής αν και αναμενόμενη μέσα από τον διαρκή αυτο-ευτελισμό της ζωής ενός εκάστου εκεί έξω.

Λίγες μέρες αφότου ένας πληροφοριοδότης της TSA (TSA whistleblower) φέρεται να ανέφερε ότι οι εντολές θα επέστρεφαν τον Οκτώβριο, το Lionsgate, ένα στούντιο του Hollywood, ανακοίνωσε ότι επαναφέρει τις εντολές για μάσκα.

«Οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν κάλυμμα προσώπου ιατρικής ποιότητας (χειρουργική μάσκα, KN95 ή N95) όταν βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους, εκτός εάν είναι μόνοι σε ένα γραφείο με κλειστή πόρτα, τρώνε ενεργά, πίνουν ενεργά στο γραφείο ή στο σταθμό εργασίας τους ή εάν είναι το μόνο άτομο που υπάρχει στο έναν μεγάλο ανοιχτό χώρο εργασίας», είπε ο υπεύθυνος ανταπόκρισης Sommer McElroy.

Το Morris Brown College επίσης ανακοίνωσε πρόσφατα νέες εντολές: «Όλοι οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι υποχρεούνται να φορούν μάσκες προσώπου».

Η κυβέρνηση Biden εντείνει επίσης τη ρητορική της για την CΟVlD.

«Θα ενθαρρύνουμε όλους τους Αμερικανούς να λαμβάνουν αυτά τα ενισχυτικά COVID-19 εκτός από τα εμβόλια για τη γρίπη και τα εμβόλια για τον αναπνευστικό συγκυτιακό ιό», ανακοίνωσε ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

A US Secret Service officer stands watch as US President Joe Biden (C) and US First Lady Jill Biden sit under an umbrella in Rehoboth Beach, Delaware, on July 30, 2023.

Στο μεταξύ ο Joe Biden που βρισκόταν σε ακατάπαυστες διακοπές αφού επί 13 μέρες το Maoui της Χαβάης είχε παραδωθεί στις φλόγες οι νεκροί είχαν ξεπεράσει του 200 και οι αγνοούμενοι τους 800 οι οποίοι θα έλθουν να προστεθούν στον οδυνηρό απολογισμό αποφάσισε να διακόψει για λίγο τις διακοπές του και να επισκεφθεί τη περιοχή-εδώ όπου οι τοπικές αρχές έκαναν λόγο για οργανωμένο (επιτελικό) σχέδιο εμπρησμού. Μόλις οι κάτοικοι αντίκρυσαν την προεδρική αυτοκινητοπομπή άρχισαν να τον υποδέχονται ως εξής>

Στο προηγούμενο σχετικό επεισόδιο>

Όπως έγκαιρα σας έχει ενημερώσει το Κουρδιστό Πορτοκάλι η κυβέρνηση Biden και ο ίδιος προσωπικά ετοιμάζει νέα επιθετική εκστρατεία εμβολιασμού καθώς οι επιτελικές πυρκαγιές ειδικά αυτού του καλοκαιριού σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να υπηρετούν το project των διαρκών κρίσεων με κυρίαρχο το δόγμα του σοκ και του τρόμου.



Έτσι παρά τους χιλιάδες νεκρούς από τα εμβόλια COVID-19 o Πρόεδρος Biden και οι ηγέτες της δύσης που υλοποιούν την ίδια ατζέντα ετοιμάζουν νέα εκστρατεία πίεσης στους πολίτες να λάβουν ενισχυτικά εμβόλια για τον COVID-19 τους επόμενους μήνες- ώστε να εξαλείψουν τις όποιες πιθανότητες να μην οδηγηθούν στην αιωνιότητα με τα τρυπήματα που έχουν ήδη λάβει.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) ανέφεραν αύξηση (!) των μολύνσεων από τον COVID-19 σε όλες τις ΗΠΑ, αν και παραμένει πολύ κάτω από τα επίπεδα που παρατηρήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η κυβέρνηση Biden σχεδιάζει να παροτρύνει τους Αμερικανούς να κάνουν ενισχυτικές βολές αυτό το φθινόπωρο, είπε ένας αξιωματούχος της κυβέρνησης στον Edward Lawrence του FOX Business.

«Θα ενθαρρύνουμε όλους τους Αμερικανούς να λάβουν αυτά τα ενισχυτικά εκτός από τα εμβόλια γρίπης και τα εμβόλια RSV», είπε ο αξιωματούχος.

Η είδηση ​​έρχεται λίγες μέρες αφότου το CDC και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αποκάλυψαν ότι παρακολουθούν μια άλλη παραλλαγή του ιού που προκαλεί το COVID-19.

Η παραλλαγή που ανακαλύφθηκε πρόσφατα, που αναφέρεται ως BA.2.86, έχει χαρακτηριστεί ως «παραλλαγή υπό παρακολούθηση» από τον ΠΟΥ «λόγω του μεγάλου αριθμού μεταλλάξεων που φέρει».

“Σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ να ανιχνεύσουμε και να ανταποκριθούμε σε αλλαγές στον ιό COVID-19. Οι επιστήμονες εργάζονται τώρα για να κατανοήσουν περισσότερα σχετικά με τη νέα γενεαλογία σε αυτές τις τέσσερις περιπτώσεις και θα μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες μόλις γίνουν διαθέσιμες.” ανέφερε η εκπρόσωπος του CDC Kathleen Conley στο CBS News την περασμένη εβδομάδα.

Η παραλλαγή είναι μία από τις δεκάδες που παρακολουθούνται από τις εθνικές υπηρεσίες υγείας μετά την πανδημία COVID-19.



Περιέργως ουδείς αξιωματούχος της κυβέρνησης Biden και ουδεμίας δυτικής κυβέρνησης δεν έχει βγάλει τσιμουδιά ούτε σχόλιο για τον απροκάλυπτα εργαστηριακό ιό COVID-19 τον οποίο ο επιφανής καθηγητής Jeffrey Sachs χαρακτήρισε όχι απλά εργαστηριακό ιό αλλά βιολογικό όπλο.

(Αντίστοιχα όπλα είναι και οι πυρκαγιές από την Καναδά και τη Ρόδο ως την Αλεξανδρούπολη και τη Χαβάη)
ΗΠΑ> Απλοί άνθρωποι αλλά και επιχειρήσεις αναζητούν ιδανικά καταφύγια!



Στο μεταξύ απλοί άνθρωποι με τις οικογένειές τους αλλά και επιχειρηματίες επιχειρούν να εντοπίσουν ιδανικά καταφύγια καθώς δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη ώστε να διαπιστώσουν ότι δέχονται διαρκή επίθεση. Μάλιστα οι επιχειρηματίες εγκαταλείπουν τα κάστρα των Δημοκρατικών σε μία προσπάθεια να διασώσουν τις εταιρίες τους. Έτσι μεγάλες χρηματοοικονομικές εταιρείες που μετεγκαθίστανται σε άλλα μέρη των ΗΠΑ από τη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια παρασύρουν μαζί τους μεγάλες επιχειρήσεις-σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Fiona Connor στη Dailymail.Com>

Η φυγή έχει προκαλέσει τη βορειοανατολική και τη δυτική Ακτή να χάσουν υψηλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και φορολογικά έσοδα, ενώ το Τέξας και η Φλόριντα ετοιμάζονται να αρχίσουν να καρπώνονται τα οφέλη των επιχειρήσεων που αναζητούν νέες ευκαιρίες.

Η Νέα Υόρκη και η Καλιφόρνια που διοικούνται από τους Δημοκρατικούς έχουν χάσει η κάθε μία επιχειρήσεις που διαχειρίζονται περιουσιακά στοιχεία κοντά στο 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις εταιρικές δηλώσεις περισσότερων από 17.000 εταιρειών, αναφέρει το Bloomberg. Η επιθυμία για χαμηλότερους φόρους, πιο ζεστό καιρό, οικονομικά προσιτή στέγαση και νομοθεσία κατά της κουλτούρας Woke οδηγεί τις επιχειρήσεις στις νότιες πολιτείες των ΗΠΑ.

Ενώ οι τιμές των κατοικιών στο Μαϊάμι ανεβαίνουν και ο τομέας της κατασκευής νέων χώρων γραφείων ξεκινά να κινείται, το Τέξας συνεχίζει να υποδέχεται βαρέων βαρών μέλη της βιομηχανίας, τραπεζικούς ειδικούς και εργαζόμενους σε εταιρείες διαχείρισης πλούτου.

Η Tesla αναμένεται να δαπανήσει 770 εκατομμύρια δολάρια για την επέκταση του «Gigafactory Texas» που εδρεύει στο Austin, το οποίο λειτουργεί ήδη από τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Fort Worth



Η Wells Fargo & Co επενδύει σε μια πανεπιστημιούπολη γραφείων δύο πύργων, 850.000 τετραγωνικών ποδιών στο Irving του Τέξας. Αναμένεται να στεγάσει χιλιάδες εργαζόμενους με την ολοκλήρωσή του το 2025.

Η Charles Schwab Corp. ανακοίνωσε τη μετακίνηση της προς τα προάστια του Dallas το 2020, κάτι που ακολούθησε φέτος και η Goldman Sachs Group Inc.

Ο αριθμός των θέσεων εργασίας στα χρηματοοικονομικά και τις ασφάλειες έχει αυξηθεί κατά 33% στο Dallas τα τελευταία δέκα χρόνια -ένα ποσοστό υπερδιπλάσιο σε σχέση με τον εθνικό μέσο όρο.

«Το Τέξας έχει μια ακμάζουσα οικονομία, έναν μεγάλο και ταχέως αναπτυσσόμενο πληθυσμό, μια πολύ διαφοροποιημένη βιομηχανική δομή, και όλα αυτά έχουν οδηγήσει σε μια ταχεία ανάπτυξη του τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών», είπε στο Investment News ο Bernard Weinstein, ομότιμος καθηγητής εφαρμοσμένων οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Βορείου Τέξας στο Denton.

Το Fort Worth έχει τη φήμη ότι είναι προορισμός για τις βιομηχανίες πετρελαίου και φυσικού αερίου, αεροδιαστημικής και αμυντικής βιομηχανίας, ενώ το Dallas θεωρείται επιχειρηματικό κέντρο με εξειδίκευση στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τα ακίνητα.

«Αισθανόμαστε πολύ καλά με την εστίασή μας στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών», ανέφερε πρόσφατα ο δήμαρχος του Fort Worth, Mattie Parker. «Οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο να μετακομίσουν σε ένα μέρος όπως το Βόρειο Τέξας, ακόμη και από παράκτιες πόλεις όπου ήταν πραγματικά πιο γνωστοί εκεί για τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες».

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι μετακόμισαν στο Fort Worth πέρυσι, καθιστώντας το τη 13η μεγαλύτερη πόλη της χώρας, καθώς οι εταιρείες έχουν βαρεθεί από τους σκληρούς κανονισμούς και τους υψηλούς φόρους. Αν και σίγουρα υπάρχει οικονομικό κίνητρο, ο Charles Hwang, επικεφαλής επενδύσεων στη Lightning Capital, λέει ότι η αλλαγή έχει τα πλεονεκτήματά της.

Ο Hwang μετακόμισε με την οικογένειά του στο West Palm Beach από τη Νέα Υόρκη το 2021 και λέει ότι ο χρόνος με την οικογένειά του φαίνεται διαφορετικός. «Στο Μανχάταν, ακόμα κι αν κάποιος έχει ένα σούπερ μεγάλο διαμέρισμα, δεν μπορείς να ζήσεις εύκολα έχοντας μια 10μελή οικογένεια», τόνισε.

kourdistoportocali.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη