30 Σεπ 2023

ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! Ο Μάνταλος της ΑΕΧ σφαδάζει και μόλις βλέπει ότι του δωσαν πέναλτι αρχίζει να χαμογελάει


Οι διαιτητικές εφευρέσεις Παπαδόπουλου και Ευαγγέλου, με τη συνδρομή του VAR, διαμόρφωσαν χθες τα αποτελέσματα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τρίπολη. Το πρωτάθλημα αλλοιώνεται από την 6η κιόλας αγωνιστική και είναι πλέον επιτακτική η ανάγκη πρόσληψης ξένου προέδρου της ΚΕΔ, με προτάσεις της UEFA.
Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν. Όσα συνέβησαν το βράδυ της Πέμπτης σε Νέα Φιλαδέλφεια και Τρίπολη με τους διαιτητές του Σταύρου Μάνταλου που έχει αναλάβει την θέση του παραιτηθέντα αρχιδιαιτητή Μπένετ στην ΚΕΔ δείχνουν το σοβαρό πρόβλημα.


Οι μάσκες έπεσαν στα ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο και του Αστέρα με τον Παναθηναϊκό όπου κρίθηκαν μέσω των λανθασμένων αποφάσεων των διαιτητών στο χορτάρι και το VAR. Με την ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου να σφυρίζει αδιάφορα και να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή στις συσκέψεις των επιτροπών που είναι αρμόδιες για να αποφασίσουν για το νέο ξένο αρχιδιαιτητή.


Τα πεπραγμένα της διαιτησίας του Παπαδόπουλου με τον Παπαπέτρου στο VAR στο 2-1 της ΑΕΚ επί του Ατρομήτου έφεραν την επίσημη αντίδραση της ομάδας του Περιστερίου, στέλνοντας επιστολή στην ΚΕΔ και συμπληρώνοντας πως θα ενημερώσει σχετικά την UEFA.


Ενδεικτικές και οι δηλώσεις του προπονητή του Ατρομήτου Κρις Κόουλμαν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.


Ο Ατρόμητος διαμαρτύρεται έντονα τόσο για το ακυρωθέν γκολ του Έρλινγκμαρκ στο 77’ όπου ακυρώθηκε ως οφσάιντ όσο και για το πέναλτι, δεύτερο για την ΑΕΚ στο ματς, με το οποίο διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις το τελικό 2-1.


Με το VAR να μην υποδεικνύει το χέρι του Ζίνι στο ξεκίνημα της φάσης, ολοκληρώνοντας στην ΟΠΑΠ Αρένα μια διαιτησία που έκανε ακόμη και τον Μάνταλο που έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος να χαμογελάσει φαρδιά πλατιά στην κάμερα, προκαλώντας απορία για την… τόσο γρήγορη εναλλαγή των αντιδράσεών του.

TwitterFacebookΑνταλλαγή

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη