10 Σεπ 2023

Μπέος: «Βαρέθηκα να απαντώ σε ηλίθιους – Το σπίτι μου και το Πανθεσσαλικό θα πάρουν νερό τελευταία»


Μέσω social media απάντησε ο δήμαρχος Βόλου στα δημοσιεύματα που ήθελαν το βοηθητικό αθλητικό κέντρο του Πανθεσσαλικού σταδίου να ποτίζεται, ενώ το πολεοδομικό συγκρότημα δεν υδροδοτείται.
«Έχω βαρεθεί να απαντώ σε....ηλίθιους για τις αθλιότητες που κατασκευάζουν, αλλά οφείλω να το κάνω για τους πολίτες που επιχειρούν να τους παραπλανήσουν. Ανήρτησαν μια φωτογραφία που ποτίζεται το γκαζόν του βοηθητικού του Πανθεσσαλικού αποσκοπώντας στο να προκαλέσουν αρνητικές εντυπώσεις, αποκρύπτοντας δόλια ότι το Στάδιο από την κατασκευή του έχει δική του αυτόνομη γεώτρηση(πηγάδι), με παντελώς ακατάλληλο για πόση νερό», έγραψε.
«Για να μην κουράζονται και αναπαράγουν τις ίδιες αηδίες και στο μέλλον να τους διαβεβαιώσω ότι το Πανθεσσαλικό και το σπίτι μου θα είναι τα τελευταία μέρη που θα πάρουν νερό, αν δεν εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος δημότης. Τελεία και παύλα», συνέχισε στο γνωστό του ύφος ο Αχιλλέας Μπέος.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη