20 Σεπ 2023

Σάλος με την αποκάλυψη του Ευαγγελου Αντωναρου πριν λίγα λεπτά για τις εκλογες της Κυριακής – Καταγγέλει απίστευτα πράγματα


Όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν μασάω τα λόγια μου.

Έχουμε λοιπόν και λέμε.

Προ ολίγου βγήκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ που δεν ψήφισαν στις εκλογές, θα πρέπει μέχρι την Τετάρτη 20-09-2023 και ώρα 18.00 να αποστείλουν προς έγκριση τα στοιχεία τους. Αφού ελεγχθούν και διαπιστωθεί ότι είναι παλαιά μέλη, θα ενταχθούν στον εκλογικό κατάλογο.”

Αν δεν είναι πολιτικά ύποπτη — το οποίο θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ — αυτή η αυθαίρετη, αντικαταστατική και πιθανότατα παράνομη απαίτηση αποδεικνύει απλά την ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της γραμματειας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να έχει έγκυρο πλήρη κατάλογο των εγγεγραμμένων μελών και να εγγυηθεί απρόσκοπτη διεξαγωγή του δεύτερου γυρου των εκλογών.

Και για να εξηγούμαστε: Από τα 170.000 παλιά εγγεγραμένα μέλη ψήφισαν χθες πάνω κάτω 100.000. Άρα υπάρχουν 65.-70.000 ποιυ έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να προσέλθουν, εφόσον το θελήσουν, την ερχόμενη Κυριακή στο δεύτερο γύρο.


ΧΩΡΙΣ ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ.

Χωρίς επιπλέον προϋποθέσεις. Και κυρίως τα χρονικά ασφυκτικά (άρα και αποτρεπτικά) περιθώρια που θέτει η ανακοίνωση

Όλα τα άλλα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις. Και επαναλαμβάνω: Με ενδεχομένως ύποπτες προθέσεις.

Οποιαδήποτε επι πλέον απαίτηση δεν ειναι ΣΥΝΕΠΏΣ αποδεκτή.


Αν τα μέλη τη Γραμματείας — που ούτως η άλλως με τις γραφειοκρατικές τακτικές αποτροπής εγγραφής νέων μελών και τις συνδεόμενες καθυστερήσεις δεν έδωσαν πετυχημένες εξετάσεις χθες — δεν είναι σε θέση να κάνουν, το αυτονόητο, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΆΜΕΣΑ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΈΜΠΕΙΡΗ ΟΜΑΔΑ.

Ας σταματήσουν λοιπόν τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις που είναι το μόνο που ξερουν να κάνουν ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΆ.

ΥΓ. Τρία χρόνια τώρα δεν μπόρεσαν νε ελέγξουν τα στοιχεία των μελών…Θα το κάνουν μέσα σε τρεις μέρες; Ποιον κοροϊδεύουν;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη