23 Σεπ 2023

Αυτοι διοικουν τον κοσμο!!!!Νέα Υόρκη: Συνοδοί πολυτελείας πλημμύρισαν την πόλη για τη... συνέλευση του ΟΗΕ


Οι διπλωμάτες που πηγαίνουν στα στριπτιζάδικα έχουν ιδιωτικά δωμάτια. «Τα VIP δωμάτια είναι κλεισμένα και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια σε μια νύχτα», λέει μια πηγή


Πηγαίνουν τις διεθνείς σχέσεις σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Οι διπλωμάτες που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ συναντούν παγκόσμιους ηγέτες τη μέρα και πόρνες τη νύχτα, λένε πηγές στο Page Six.


Και για να καλύψουν τη ζήτηση για τις παράνομες συμφωνίες, πανάκριβες συνοδοί φέρεται να συγκεντρώνονται στο «Μεγάλο Μήλο» από μακρινές περιοχές όπως το Λας Βέγκας, ακόμα και από την Ευρώπη.


«Οι δουλειές ανεβαίνουν κατά 20% έως 25%», δήλωσε πηγή από τον δήμο που γνωρίζει τις συναντήσεις κορυφής για το σεξ. «Τα κορίτσια έρχονται κυριολεκτικά αεροπορικώς από το Λας Βέγκας και την Ευρώπη... είναι σαν συνέδριο συνοδών πολυτελείας».


Η πηγή πρόσθεσε για τις συνοδούς και τους διεθνείς πελάτες: «Πηγαίνουν σε ξενοδοχεία γιατί δεν μπορούν να πάνε στις κατοικίες ή στις πρεσβείες», επισημαίνοντας ότι οι κυρίες «βγάζουν 3.000 έως 5.000 δολάρια» ανά συνεύρεση.


«Κάποιοι διπλωμάτες τρελαίνονται επειδή είναι τόσο καταπιεσμένοι εκεί που βρίσκονται γιατί δεν έχουν κορίτσια σαν αυτά», αναφέρει το δημοσίευμα.Η κοινή λογική λέει ότι όταν αυξάνεται η ζήτηση για πόρνες, αυξάνεται και η επισκεψιμότητα στα τοπικά στριπτιζάδικα. Αλλά οι διπλωμάτες δεν θα ήθελαν να πάνε σε ένα στριπτιζάδικο και να εκτεθούν
με αυτό τον τρόπο.


«Δεν πρόκειται να διακινδυνεύσουν να γκουγκλάρουν το όνομά τους και να το συνδέσουν με συνοδούς. Το σημείο της πόλης που επιλέγουν να μένουν είναι το κέντρο όπου πηγαίνουν συνοδοί πολυτελείας. Υπάρχουν τύποι που εργάζονται στα μπαρ, οι οποίοι είναι ουσιαστικά οι “νταβατζήδες” που κανονίζουν τις… παράνομες συναντήσεις».


Οι διπλωμάτες που πηγαίνουν στα στριπτιζάδικα έχουν ιδιωτικά δωμάτια. «Τα VIP δωμάτια είναι κλεισμένα και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια σε μια νύχτα», λέει η πηγή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη