21 Οκτ 2023

ΑΡΘΡΟ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ:Η διαπίστωση της ημέρας : Μόνος σου δήμαρχε έχασες το δίκιο της Συμμαχίας


Διαβάζουμε με τον σμπίρο την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του δήμου Σερρων για το θέμα του γηπέδου . Δεν μπορουμε να διαφωνήσουμε σε τίποτε από όσα λεει .Αλλά όλα αυτά έπρεπε αγαπητέ δήμαρχε να ειπωθούν έγκαιρα . Πότε ??? στις αρχές του 2022 όταν είχε εγκριθεί η χρηματοδότηση του 1 εκατ ευρω. Έπρεπε να βγεις και να περιγράψεις την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το γήπεδο .Το οτι το γήπεδο δεν είχε άδεια , οτι οι κερκίδες ήταν σε κακη κατάσταση κ.λ.π .Και ¨΄σεμνά και ταπεινά ¨¨ ( λέξεις άγνωστες στα 4 χρόνια της θητείας σας ) να υποσχεθείς ότι με δουλειά θα προσπαθήσετε να διορθώσετε οτι διορθώνεται .Αντιθέτως κοντά στα δύο χρόνια χορτάσαμε λόγια και μόνο λόγια .Τα περίφημα έργα ξεκίνησαν μόλις πριν το καλοκαίρι και δεν έχουν ολοκληρωθεί ακομη .Τι καταφέρατε λοιπόν ??? ένα πρόβλημα που βρήκατε να προσπαθήσατε να το λύσετε ( έστω και με τις καθυστερήσεις και τα λάθη )καταφέρατε να ¨¨πείσετε ¨¨ τον κόσμο οτι φταίτε .Γιατι ???

Στην τελευταία παράγραφο γίνετε λόγος για << όποιον έπαιξε προεκλογικά παιχνίδια στη πλάτη της Δημοτικής περιουσίας >>

Ένας από αυτούς που έπαιξε προεκλογικά παιχνίδια αγαπητέ δήμαρχε είσαι εσύ με εκείνο το βίντεο από το γήπεδο του Πανσερραικου στις 24 Σεπτεμβρίου .Πως άραγε μπορείς να εξηγήσεις ( σήμερα ) στους 70.000 που είδαν αυτο το βίντεο οτι το γεμάτο γήπεδο που διαφήμιζες ειρωνευόμενος όσους έλεγαν οτι θα κλείσει .Σήμερα είναι κλειστό, πως άραγε θα τους εξηγήσεις οτι η κερκίδα στην οποία χοροπηδούσες πανηγυρίζοντας κρίθηκε ακατάλληλη , και εσυ με απόφαση σου έκλεισες και τον παρακείμενο δρόμο .Πως άραγε θα τους εξηγήσεις οτι η απέναντι γεμάτη κόσμο κερκίδα( οπως φαίνεται στο βίντεο ) είναι τόσο επικίνδυνη ακομη και άδεια για αυτο έκλεισες το διπλανό ( με την κερκίδα ) σχολείο .

Ξέρουμε οτι γινόμαστε δυσάρεστοι δήμαρχε άλλα αυτή ειναι η αλήθεια , αυτά λένε και μέλη της παράταξης σου .Του να σου προτείνουμε να κάνεις την αυτοκριτική σου είναι μάταιο. Γιατι αν στα τεσσερα γεμάτα χρόνια που ήσουν δήμαρχος αφιέρωνες 38 δευτερόλεπτα να κάνεις αυτοκριτική σήμερα θα ήσουν ο νικητής των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου .Επέλεξες να πολιτευτεις ¨με το πολιτικό αλάθητο του Παπα ¨¨ .Κάτι που πλήρωσες ο ίδιος και τα μέλη της παράταξης .Αφού τις εκλογές δεν τις κέρδισε η Βαρβαρα Μητλιάγκα αλλά τις έχασες εσυ . Αν άκουσες ή διαβασες την δήλωση του πατέρα της νέας δημάρχου Ζήση Μητλιαγκα << το έλπιζα δεν το περίμενα >> .Αποτυπώνει το μέγεθος της εκλογικής σας αποτυχίας .Έστω και αν την απαλύνουν οι 37 ψήφοι διαφορα

Να θυμίσουμε την ανάρτηση σου και το βίντεο 24/9/2023


Κάποιοι παρακαλούσαν να μην τα καταφέρουμε με το γήπεδο και το διαφήμιζαν με την λέξη "Κλειστό".
Έχασαν... ο Πανσερραϊκός και οι Σέρρες κέρδισαν!
Ας ετοιμαστούν να υποστούν πολλές ήττες ακόμη...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

https://serresbomb.blogspot.com/

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη