Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Ψηφίζω ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

27 Οκτ 2023

Δημήτρης Α. Αλεξόπουλος : Τι μου είπε το Μάτριξ για τον πόλεμο στο Ισραήλ


Φίλες και φίλοι καλησπέρα σας.Εδώ και πολλά χρόνια το Μάτριξ με ενημερώνει για σημαντικά διεθνή γεγονότα με αριθμητικές προβολές κυρίως στο facebook με τον εξής τρόπο: σε διάφορα πόστς γενικότερου ενδιαφέροντος τυγχάνει να πέφτω σε επαναλαμβανόμενες σειρες όμοιων αριθμών.

Ήδη έχοντας σπάσει τον κώδικα του Μάτριξ αμέσως γνωρίζω πως να τις ερμηνεύσω και σε ποιό γεγονός αναφέρονται.

Έτσι μερικές μέρες πριν μου έστειλε τον αριθμό 555 τον οποίο ερμήνευσα ως παρέμβαση τριών πυρηνικών δυνάμεων αλλά και τριών Διεθνών Αρχών/Δικαιών έτσι ώστε να επέλθει εκτόνωση της έντασης και ομαλή εξέλιξη σε ένα ειρηνικό πεδίο στη Γάζα αλλά και γενικότερα σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή.

Την επόμενη κιόλας μέρα μετά τη εμφάνιση του αριθμού ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν-ηγέτης της μοναδικής πυρηνικής δύναμης στην ΕΕ έκανε δηλώσεις για εκτόνωση της κρίσης.

Χθές το ίδιο έπραξε και ο Εθνικοσοσιαλιστης πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν ο οποίος σχεδόν τάχθηκε υπέρ των Παλαιστινίων και κατά των Ισραηλινών.

Επιπλέον η πρώτη από τις τρεις Διεθνείς Αρχές εμφανίστηκε πολύ δυναμικά διαμέσου του επικεφαλή της Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Γκουτιέρες.

Λογικά η τρίτη Πυρηνική δύναμη η οποία θα παρέμβει σύντομα υπέρ της Ειρήνης θα είναι η Μεγάλη Βρετανία.

Ειλικρινά επειδή η περιοχή και οι λαοί της είναι διαχρονικά καταταλαιπωρημένοι εύχομαι η λογική και η σύνεση να πρυτανεύσει έτσι ώστε η κατάσταση να μην εκτροχιαστεί και υποφέρει όλος ο Πλανήτης.

Είμαστε Άνθρωποι και δεν μας αξίζει η καταστροφή.

Ειρήνη και Ευτυχία σε όλες και όλους!

Δημήτρης Α. Αλεξόπουλος
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη