21 Οκτ 2023

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Κυρίες και Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ τελικά τι είστε ? Πολιτικός φορέας που κατάφερε να φτάσει να κυβερνήσει αυτήν την χώρα ή ένα ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΑΠΟ ΖΑΓΑΡΙΑ ?


Κυρίες και Κύριοι μπροστά στην ψευδεπίγραφη χαρά σας ότι ψήφισαν περίπου 150.000 κόσμος γιατί δεν κάνατε ταμείο και να δείτε ποιοί ήταν όλοι αυτοί που σας ψήφισαν ? έτσι ώστε την δεύτερη Κυριακή να μπορέσετε να διορθώσετε ? Ποιοί ήταν λοιπόν ? ( Γυναίκες και Άνδρες της Κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ ) λόγω Κασελάκη και (περιφερόμενοι της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ) εντεταλμένοι για να σας διασπάσουν και να σας στείλουν πάλι στο 3% που ήσασταν πριν , έτσι δεν είναι ?

Κυρίες και Κύριοι σας πέταξαν από ένα κόκαλο και εσείς σαν τα ΖΑΓΑΡΙΑ ορμήσατε και το δαγκώσατε χωρίς να σκεφτείτε τα αποτελέσματα .

1. Χαράς Ευαγγέλια για τον Μητσοτάκη διότι θα χρησιμοποιήσει την Δικαιοσύνη στην οποία θα προσφύγει Ο Κύριος κασελάκης για να νομιμοποιήσει τον Γάμο του και την παραμονή του εταίρου του στην χώρα θα ζητήσει να εφαρμοστεί η Κοινοτική Οδηγία που αφορά τον Γάμο Ομοφυλοφίλων .

2. Έως ότου καταλάβει Ο Κύριος Κασελάκης που βρίσκεται και τι πρέπει να κάνει Ο Κύριος πρωθυπουργός θα περάσει από την Βουλή ότι πρέπει να περάσει διότι δεν πρόκειται να υπάρχει ενιαία γραμμή μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ .

3. Σε πολλά θέματα μπορεί να είχατε και να έχετε δίκαιο αλλά πλέον δεν μπορείτε να το βρείτε για έναν και μοναδικό λόγο .Έως να βρείτε τον βηματισμό σας ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της Κυβέρνησης .

4. Ποιός είναι τελικά Ο πολιτικός λόγος του Αρχηγού σας ? διότι μέχρι τώρα λέει συνέχεια ΜΠΟΥΡΔΕΣ .

Βέβαια αποτελεί τεράστια έκπληξη η Στάση του Κυρίου Πολάκη και του Κυρίου Αποστολάκη για τους οποίους οι πολίτες έχουν τεράστια ερωτηματικά , και δεν ξέρουν πως να εξηγήσουν την πορεία τους μετά την απομάκρυνση του Τσίπρα .

Κύριες και Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιστές της Σεξουαλικής συμπεριφοράς του Αρχηγού σας όχι μόνο δεν συσπειρώνετε τους Πολίτες , αλλά τους αποθείτε και νιώθουν ” ΣΙΧΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ” και μόλις ακούνε το όνομα Κασελάκης αλλάζουν κουβέντα . ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κυρίες και Κύριοι δεν οδηγείτε μόνο τον Πολιτικό Φορέα του ΣΥΡΙΖΑ σε Βέβαιο Θάνατο , αλλά και εσείς όλες και όλοι περάσατε από μόνοι σας το σχοινί της κρεμάλας στο λαιμό σας.

Υ.Γ.
Κυρίες του ΣΥΡΙΖΑ η ενοικίαση του Γυναικείου σώματος προκειμένου ομοφυλόφιλα ζευγάρια αποκτήσουν παιδιά δεν αποτελεί ΕΜΜΕΣΟ ΒΙΑΣΜΟ? ποντάροντας στην ανέχειά τους ? Έτσι υποστηρίζεται τα δικαιώματα των Γυναικών ?

Διότι άλλο είναι όταν ένα ζευγάρι ( Άνδρας και Γυναίκα ) έχει πρόβλημα , και άλλο είναι με τα ομοφυλόφιλα άτομα . Τι θα γράφει η ταυτότητα των παιδιών ( ΓΟΝΕΑΣ Α ΚΑΙ ΓΟΝΕΑΣ Β) ?

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΕΣ ΕΠΑΙΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

https://www.triklopodia.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη