1 Οκτ 2023

Παππάς για το κρυμμένο τατουάζ: Η έμπνευση για το τατουάζ στο χέρι του – «Διάβασα αστείες αλλά και αποκρουστικές ιστορίες»


Απάντηση στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για το τατουάζ που έχει στο δεξί χέρι του έδωσε ο Νίκος Παππάς. Το τατουάζ είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς είχε φανεί όταν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ανεβάσει τον Νίκο Παππά στην εξέδρα μπροστά από τα γραφεία της Κουμουνδούρου τη βραδιά της νίκης του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.


Στα social media γινόταν λόγος μέχρι και για αποκρυφιστικά σύμβολα. Τελικά ο Νίκος Παππάς με μια ανάρτησή του… αποκάλυψε την έμπνευση του συγκεκριμένου τατουάζ. Είναι μια φωτογραφία με τις δύο κόρες του σε ένα δικό τους «χορευτικό» κατά τη διάρκεια παλαιότερης εκδρομής στην παραλία.


Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:


«Ιδού το… #tattoo.


Ιδού και η έμπνευση. Οι δυο μου κόρες σε ένα δικό τους «χορευτικό» κατά τη διάρκεια μιας παλιότερης εκδρομής μας στην παραλία.


Διάβασα αστείες αλλά, δυστυχώς, και αποκρουστικές ιστορίες για το tattoo αυτό.


Κρατάω όσα «διαβάζω» εγώ, βλέποντάς το. Τα κορίτσια μου, τη σχέση μας, τη χαρά και τη δύναμη που μου δίνουν, τη στήριξη που έχουν και θα έχουν πάντα από τον μπαμπά τους.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη