23 Οκτ 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ...Φίλος του Παναθηναϊκού και του Μαρινάκη ο γιατρός του αγώνα! (pic)


Κατεβαινε πλαιοτερα για Δημαρχος στον ΒΥΡΩΝΑ..Τον ειχαν παρει χαμπαρι τι περιπτωση ηταν και τον μαυριζαν συνεχεια...οι πολιτες.
Προσωπικός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και δηλωμένος οπαδός το

Παναθηναϊκού είναι ο γιατρός που αποφασίζει την τύχη του ντέρμπι του Καραϊσκάκη, Χρήστος Γώγος.Ούτε, ποδοσφαιριστής, ούτε προπονητής, ούτε διαιτητής! Ο... άνθρωπος του ντέρμπι αιωνίων του Καραϊσκάκη φαίνεται πως θα είναι ο γιατρός του αγώνα, Χρήστος Γώγος. Μια προσωπικότητα με... ενδιαφέρον ιστορικό, αφού πρόκειται για έναν άνθρωπο που είναι προσωπικός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη και με κοινές πολιτικές πεποιθήσεις. Την ίδια ώρα όμως, είναι και δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού! Αυτό δεν ήταν εμπόδιο βεβαίως να βραβευτεί, τον περασμένο Ιούνιο, από τον σύνδεσμο βετεράνων του Ολυμπιακού για την προσφορά του, κατά την οποία είχε ευχαριστήσει προσωπικά τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ωστόσο, τα προσωπικά του προφίλ στα socila media είναι... βαμμένα πράσινα. Με πάρα πολλές φωτογραφίες του με κασκόλ ή με αθλητές του Παναθηναϊκού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει παλαιότερη ανάρτησή του, μετά τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, όταν πρακτικά «έκραζε» δημόσια την διοίκηση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού και τον Γιάννη Αλαφούζο!
https://fonaklas.blogspot.com/2023/10/to-pic.html

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη