26 Δεκ 2023

Με Ράζβαν στα 100 και στη Νέα Τούμπα


Ο Ιβάν Σαββίδης το είχε πάρει εδώ και καιρό απόφαση για το πότε θα κάνει την πρόταση επέκτασης του συμβολαίου στον Ράζβαν Λουτσέσκου. Στο μυαλό του υπήρχε το πλάνο.

Πως σχετίζεται το σημερινό γεγονός της επέκτασης της συνεργασίας του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ και η κατασκευή της Νέας Τούμπας; Στο μυαλό του Ιβάν Σαββίδη εδώ και καιρό, είχε μπει στο μυαλό το ενδεχόμενο της κατασκευής του νέου γηπέδου με την ομάδα δυνατή και στον πάγκο της τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Εδώ και τέσσερις μήνες περίπου, ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να προχωρήσει στα πλάνα της Νέας Τούμπας. Έχοντας ξεπεράσει πολλές δυσκολίες που προέκυψαν και βλέποντας πως το θέμα των κυρώσεων αρχίζει να εξασθενεί, η νέα Τούμπα μπήκε στην ατζέντα της καθημερινότητας της ομάδας. Και μέχρι το καλοκαίρι, θα υπάρχουν εξελίξεις.


Σταύρος Κόλκας
Ηπροφορική συμφωνία του Ιβάν με τον Λουτσέσκου είναι για την επόμενη τριετία. Δηλαδή μέχρι και τον Μάη του 2027, ενώ ενδιάμεσα ο Ρουμάνος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας στη συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου. Το αισιόδοξο σενάριο μπορεί να φέρει τον ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λουτσέσκου, στην νέα Τούμπα, το απαισιόδοξο, να υπογράφει την επόμενη επέκταση έτσι ώστε να είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο καινούργιο γήπεδο.

Αυτό που αντιλαμβάνονται όλοι είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης δεν εκτιμά απλά ως επαγγελματία τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Τον έχει ψηλά και ως άνθρωπο και τον θεωρεί μέλος της οικογένειας του συλλόγου. Τον θεωρεί ηγέτη και παράλληλα στρατιώτη, μιας και όποτε έχει χρειαστεί έχει βγει μπροστά χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Και αυτή η στάση του Ρουμάνου, έχει κερδίσει τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος δεν θέλει να ακούει για άλλον προπονητή.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη