27 Δεκ 2023

Πέθανε ο αστυνομικός από τα επεισόδια στου Ρέντη


Έχασε την μάχη ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο άτυχος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νικαίας από τις 7 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες η υγεία του 31χρονου αστυνομικού είχε επιδεινωθεί ενώ ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός δέχθηκε φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του είχε πέσει σε κώμα καθώς είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας παρότι δεν εφημέρευε, καθώς είχε ήδη χάσει στις αισθήσεις του. Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου και συνολικά της νοσηλείας του υπέστη τρεις ανακοπές και επανήλθε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών.

Από τους γιατρούς διαπιστώθηκαν εκτεταμένες μυϊκές καταστροφές στο πόδι του αστυνομικού, ενώ βρέθηκε και αφαιρέθηκε μεταλλική βολίδα διαστάσεων 5Χ2Χ2cm και άλλα μεταλλικά θραύσματα στην περιοχή των μηριαίων αγγείων.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι γιατροί, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια προκειμένου να τον κρατήσουν στην ζωή, προχώρησαν στις 12/12 στον ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού. Ωστόσο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, ο 31χρονος υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη 27/12.