23 Δεκ 2023

Βασίλης Καρράς: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο -Η πρώτη νύχτα στο σπίτι του και η έκκληση της συζύγου του


Τους τελευταίους μήνες ο Βασίλης Καρράς έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει εστιάσει στο κομμάτι της υγείας του. Την Πέμπτη 12/10 μάλιστα έγινε γνωστό πως ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε αυτές τις μέρες στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, συνεχίζοντας να δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Στο πλευρό του Βασίλη Καρρά βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα η οικογένειά του, ενώ οι συνάδελφοί του προσεύχονται για εκείνον και ελπίζουν σε ένα θαύμα.
Ο Βασίλης Καρράς επέστρεψε στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο

Σήμερα Παρασκευή 13/10 έγινε γνωστό πως ο τραγουδιστής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του και στην οικογένειά του, με τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο να αποκαλύπτει στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 τι ενόχλησε τον Βασίλη Καρρά αυτές τις μέρες, ενώ παράλληλα έκανε γνωστή την έκκληση της συζύγου του.

«Το χθεσινό βράδυ ήταν και το πρώτο βράδυ που πέρασε ο Βασίλης Καρράς στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία του σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Συνεχίζει τον αγώνα του και είναι μία πραγματικότητα την οποία γνωρίζει ο ίδιος ότι θα συνεχίσει να τη βιώνει.

Τα άτομα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον ανέφεραν πως ήταν μια καλή στιγμή η επιστροφή του στο σπίτι, ωστόσο καθόλου καλή δεν ήταν η στιγμή που είδε όλα τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παλεύει για τη ζωή του», ανέφερε το ρεπορτάζ για τον Βασίλη Καρρά.

Σύμφωνα επίσης με την πρωινή εκπομπή του ANT1, η σύζυγος του τραγουδιστή έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους να σταματήσουν να παίρνουν τηλέφωνα για να μαθαίνουν πληροφορίες για την υγεία του, ώστε να συνεχίσουν τον αγώνα τους μόνοι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα αδιάκριτα βλέμματα.