12 Δεκ 2023

To MEGA του Μαρινάκη ανασκεύασε το ρεπορτάζ για Αταμάν μετά το κράξιμο


Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος μεταξύ άλλων, συνάντησε και τον προπονητή του μπασκετικού Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν.

Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση, το MEGA συμφερόντων Ευάγγελου Μαρινάκη, μετέδωσε ότι ο κ. Αταμάν είπε στον Ερντογάν ότι ήρθε στους πράσινους για να νικήσει επιτέλους την Φενέρμπαχτσε, δηλαδή την αγαπημένη ομάδα του Τούρκου Προέδρου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Εργκίν Αταμάν ήταν έξαλλος και στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης ξέσπασε κάνοντας λόγο ότι το ρεπορτάζ του MEGA ήταν «μαλ@@@ιες» και πως ο ίδιος έχει την πρόθεση να κινηθεί νομικά για την διασπορά ψευδών και συκοφαντικών ειδήσεων από το Μεγάλο Κανάλι.

Τελικά, το MEGA και συγκεκριμένα η εκπομπή Live News του Νικόλα του Ευαγγελάτου έσπευσαν να τα μαζέψουν και να διορθώσουν την μούφα ρεπορτάζ που μας πούλησαν για αποκλειστικό.

Έτσι, σύμφωνα με το… νέοτερο ρεπορτάζ του καναλιού για την συνάντηση Αταμάν – Ερντογάν, ειπώθηκε:

«Tους δύο άνδρες τους ενώνει μια μακρά φιλία γι΄αυτό και τους είδαμε να αστειεύονται μπροστά από την κάμερα μεταξύ τους. Είπαν πολλά αλλά όπως ξεκαθάρισε και ο ίδιος δεν είπαν ποτέ ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό για να κερδίσει τη Φενέρ. Ο Αταμάν είναι ένας πολύ αγαπητός προπονητής στην Τουρκία, είναι προπονητής και στην εθνική ομάδα και δεν θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια δήλωση ένας άνθρωπος του αθλητισμού που το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε να καλλιεργούνται έχθρες μεταξύ των δύο ομάδων και κατ’ επέκταση των δύο χωρών».

Αξιοπιστία, αξιοπρέπεια, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση. Και μπράβο στους συναδέλφους μας στο MEGA. Η ενημέρωση στην υπηρεσία του πολίτη. Ή και… όχι.

https://fonaklas.blogspot.com/2023/12/to-mega.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη