28 Ιαν 2024

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης του αγώνα


Ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό περιλαμβάνει το σημερινό (28/01) πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής στη Super League.
Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει 44 βαθμούς σε 19 αναμετρήσεις του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ, στην προηγούμενη αγωνιστική της Super League, διέλυσε – εκτός έδρας – τον Βόλο με 1-5. Ομοίως, και ο Παναθηναϊκός επικράτησε – εντός έδρας – του Αστέρα Τρίπολης με 2-0.

Η ώρα, το κανάλι και οι διαιτητές

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό έχει ορισθεί ο Ρόχιτ Σάγκι από τη Νορβηγία με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Εϊστέιν-Σίμον Ίτερλαντ και Τομ-Χάραλντ Γκρένεβικ. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι Ευστάθιος Γκορτσίλας και στο VAR θα βρίσκονται ο – επίσης – Νορβηγός Τομ-Χάραλντ Χάγκεν και ο Βασίλειος Νικολακάκης.

Η σέντρα στο γήπεδο της Τούμπας έχει προγραμματιστεί για τις 20:30 και το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγων των κυβερνητικών μέτρων που είναι σε ισχύ για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας. Η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα θα γίνει μέσα από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME.




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη