11 Ιαν 2024

ΔΥΣΚΟΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΓΟ KINDER ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΝΑ-Κεραμέως: Χρειάζεται βαθύς διάλογος για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών


[Το σύμφωνο συμβίωσης επιτρέπει την αναδοχή. Άρα αν πεθάνει ο βιολογικός πατέρας και υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης ο πατέρας νο 2 μπορεί να γίνει κηδεμόνας μέσω αναδοχής του παιδιού... το ίδιο μπορεί να γίνει και σε ετερόφυλα ζευγάρια με παιδιά από προηγούμενους γάμους: Αν πάθει κάτι ο βιολογικός πατέρας, η νέα σύζυγος μπορεί να γίνει ανάδοχος του παιδιού αν το αισθάνεται "δικό της" και το μεγάλωσε... ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΟΣΟΝ δεν θέλει να το πάρει η βιολογική του μάνα... γιατί εσείς του χυλού, ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ:


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΩΑΡΙΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΑΥΓΟ ΚΙNDER!!!


Άρα το παράδειγμά σου είναι μεγαλοπρεπή ΜΠΟΥΡΔΑ... απλά φαντάσου το για τον εαυτόν σου: Αν χωρίσεις και πάρει τα παιδιά ο σύζυγος σου, που στη συνέχεια συμβιώνει με κάποιον (προσωπικά πιστεύω ότι το αργότερο σ' αυτό τη σημείο θα ξεκινήσεις δικαστήρια να πάρεις την κηδεμονία τους, αλλά τέσπα), εσύ που έχεις βιολογική σύνδεση μαζί τους, δεν θα ασχοληθείς καθόλου, αν ο άντρας σου πάθει κάτι και θα τα αφήσεις σε κάποιον που έχει απλά μια νομοθετική σύνδεση μαζί τους; Μεταξύ μας βέβαια εσύ μπορεί να μην ασχοληθείς γιατί στα μεγαλώνουν νταντάδες και άντε να τα βλέπεις κανα ΣΚ... αλλά πίστεψέ με οι άλλες μανάδες θα ασχοληθούν αν πάθει κάτι ο βιολογικός πατέρας και δεν χρειάζεται νομοθετημένος 2ος πατέρας... αλλιώς να νομοθετήσουμε και 3ο πατέρα αν πάθει κάτι ο 2ος και 4ο αν πάθει κάτι ο τρίτος και πάει λέγοντας η μπούρδα


Και που'σαι: Οι νόμοι σε μια χώρα φτιάχνονται γιαυτούς που ζουν στη χώρα και όχι για περαστικούς Κασελάκηδες που έρχονται και φεύγουν νύχτα με αεροπλάνα....]


«Η επιστολική ψήφος πάει να ενισχύσει την συμμετοχή και να εξαντλήσει τα θεσμικά εργαλεία για να διευκολύνουμε τους συμπολίτες μας να ψηφίζουν. Μετά θα έχουμε και τα τελικά νούμερα, δηλαδή ποιοι απέχουν για άλλους λόγους» δήλωσε η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.


«Η ακρίβεια είναι το σημαντικότερο πρόβλημα των πολιτών. Η κυβέρνηση προχώρησε σε μια σειρά μέτρων» σχολίασε για την εξειδίκευση των μέτρων.


Αναφορικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια τόνισε «ας περιμένουμε να ακούσουμε τι θα πει ο πρωθυπουργός για το ζήτημα αυτό. Δεν αποτελεί κάποια έκπληξη, το είχε πει ο πρωθυπουργός πριν από τις εκλογές και είχε δεσμευτεί για αυτό. Για εμένα προσωπικά ως βουλευτής είναι ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ζήτημα δικαιωμάτων των παιδιών. Σκεφτείτε δύο Έλληνες πατεράδες που έχουν παντρευτεί στο εξωτερικό, έχουν αποκτήσει παιδί, ο ένας βιολογική σχέση με το παιδί, ο άλλος όχι. Τη στιγμή που μπαίνουν σε ένα αεροπλάνο και έρχονται στην Ελλάδα, η σχέση του παιδιού με τον έναν γονέα διακόπτεται τη στιγμή που βγαίνουν στο αεροδρόμιο. Αυτό σημαίνει ότι αν πάθει κάτι ο βιολογικός γονέας, το παιδί πηγαίνει σε ίδρυμα».


«Χρειάζεται βαθύς διάλογος για το θέμα αυτό, υπάρχουν πάρα πολλά δεδομένα που αγνοούμε. Νομικά δεδομένα, πραγματικά δεδομένα και θεωρώ εξαιρετικά χρήσιμο να ανοίξει αυτός ο διάλογος και να ακούσουμε τις επιχειρήσεις και τις θέσεις» υπογράμμισε.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη