23 Φεβ 2024

Η διάρρηξη πολιτικού γραφείου από «αυτόνομους πράκτορες» Πρεσβείας στο κέντρο της Αθήνας! Ο νεοεκλεγής βουλευτής - θύμα και η κρυφή κάμερα στο γραφείο του με ήχο και εικόνα που κατέγραφε τα πάντα επί 3 μήνες για την επαγγελματική και πολιτική του δράση.


Του ειδικού συνεργάτη

Το ρεπορτάζ για το γεγονός που θα σας αναφέρω είναι πέρα πάσης αμφισβητήσεως και προφανώς το ...edolio5 διαθέτει όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Πριν λίγες μέρες νέο εκλεγείς βουλευτής αντιλήφθηκε ότι πολλά από αυτά που έλεγε εντός του γραφείου του, τα μάθαιναν και άλλοι που δεν έπρεπε. Στην αρχή δεν έδωσε σημασία αλλά μετά αποφάσισε να ακολουθήσει την συνταγή του «μπλε ποταμιού». Άλλη φορά θα εξηγήσω ποια είναι αυτή. Αφού διαπίστωσε πως κάποια από αυτά που έλεγε τα μάθαιναν και αυτοί που δεν έπρεπε αποφάσισε να ξεψαχνίσει με την παραπάνω μέθοδο έναν - έναν από τους συνεργάτες του. 5 ήταν όλοι και όλοι. Γρήγορα διαπίστωσε, πως όλοι ήταν αθώοι. Κάτι άλλο συνέβαινε λοιπόν. Οι προσβάσεις του σε «συστήματα». είναι μεγάλη και ισχυρή. 2 καλόπαιδα που ασχολούνται με αυτές τις δουλειές επισκέφθηκαν το γραφείο του και το έκαναν με το Βαλιτσάκι που είχαν ανά χείρας φύλλο και φτερό. Διαπίστωσαν ότι η πόρτα του γραφείου, που είναι ασφαλείας, είχε υποστεί αριστοτεχνική διάρρηξη χωρίς κανένα ίχνος αποτυπώματος. Μέσα σε χαραμάδα του ξύλινου τοίχου που βρίσκεται στο γραφείο του με επίσης αριστοτεχνικό τρόπο είχε τοποθετηθεί κρυφή κάμερα και πομπός που μετέδιδαν ήχο και εικόνα σε απόσταση τουλάχιστον 1000 μέτρων. Βρήκαν και την κάμερα και τον πομπό και τα παρέδωσαν στον βουλευτή. Εκείνος με την σειρά του ενημέρωσε αυτούς που νόμιζε ότι έπρεπε να ενημερώσει και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να δοθεί δημοσιότητα στο γεγονός αυτό, για λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν.

Εγώ το έψαξα περισσότερο και έμαθα ότι η «δουλειά» έγινε από «αυτόνομους» πράκτορες πασίγνωστης πρεσβείας που έχει έδρα την Αθήνα και οι Ελληνικές αρχές δεν έχουν πάρει χαμπάρι ούτε μυρωδιά για το γεγονός. Ο βουλευτής είναι ιδιαίτερα προβεβλημένος με σίγουρο πολιτικό μέλλον. Αυτό ίσως να ήταν και η αιτία της πολύμηνης παρακολούθησης, τουλάχιστο επί 3 μήνες. «Ας ξέρουμε για αυτόν όπως και για τους άλλους».
https://edolio5.blogspot.com/2024/02/3_21.html#more
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη