23 Φεβ 2024

«Καταπέλτης» η μητέρα του Α.Ναβάλνι για την εμφανιζόμενη ως «σύζυγό» του: «Εσύ τον σκότωσες – Δεν ήσουν παντρεμένη μαζί του»!


Η μητέρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Λουντμίλα, κατηγόρησε σήμερα τους Ρώσους ανακριτές ότι την «εκβιάζουν» σε σχέση με την κηδεία του γιού της αλλά... εξίσου αποκαλυπτική ήταν και για την σύζυγο του θανόντα που αυτή την στιγμή την υποδέχονται χώρες στην Ευρώπη ως “Πρώτη Κυρία” της ρωσικής αντιπολίτευσης.
Έτσι η μητέρα του Α.Ναβάλνι καταφέρθηκε κατά της συζύγου του γιού της και ουσιαστικά την κατηγόρησε ότι “φαίνεται σαν να τα σχεδίασε”.

Αναλυτικότερα φέρεται να λέει ότι:

Η σύζυγος του Α.Ναβάλνι, Γιούλια, δεν είχε κάνει προσπάθεια να τον δει επί δύο ολόκληρα χρόνια τονίζοντας ότι δεν είχε κάποια εκκρεμή δικαστική υπόθεση σε βάρος της, αλλά μάλιστα ήταν αυτή που τον είχε πιέσει να μεταβεί πίσω στην Ρωσία αφού πρώτα τον είχε αναγκάσει να γράψει κάθε περιουσιακό του στοιχείο στο όνομά της, ενώ δήλωσε ότι δεν ήταν παντρεμένη με τον γιό της και τέλος μίλησε και για την ηθική της λέγοντας ότι την έχουν δει σε δημόσιο χώρο με άλλον άνδρα!

Φαίνεται ότι θα δούμε και άλλα “επεισόδια” καθώς έκλεισε λέγοντας “Λίγο μετά το θάνατο του εμφανίστηκες με χαμόγελο στο Μόναχο για να επωφεληθείς”.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη