28 Μαρ 2024

Θεσσαλία: Ο μεγαλογαιοκτήμονας που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 11χρονη, σπάει τη σιωπή του – ΒΙΝΤΕΟ


Σοκ προκαλεί μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στη Θεσσαλία. Μία κοπέλα, 21 ετών σήμερα, κατήγγειλε πως ο μεγαλογαιοκτήμονας εργοδότης της μητέρας της τη βίαζε από την τρυφερή ηλικία των 11 ετών.

Στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών ξεδιπλώνεται μέσα σε 25 σελίδες ο εφιάλτης που ζούσε το κορίτσι, αλλά και πώς ο κατηγορούμενος με δώρα και απειλές προσπαθούσε να την κάνει να μη μιλήσει. «Θέλω να τον δω στη φυλακή», είπε το κορίτσι αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Για έξι ολόκληρα χρόνια η νεαρή κοπέλα έκρυβε βαθιά μες στην ψυχή της ένα εφιαλτικό μυστικό… Μόλις στα 11 της βίωσε, όπως υποστηρίζει, βίωσε την κακοποίηση στα χέρια του ανθρώπου που έδωσε δουλειά στη μητέρα της. «Δε θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που με βίασε», είπε η κοπέλα.
«Ο πρώτος βιασμός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου»

Η 21χρονη, σήμερα, κοπέλα περιέγραψε πώς έπεσε πρώτη φορά θύμα βιασμού, μια εικόνα που δεν μπορεί με τίποτα να βγάλει από το μυαλό της, όσα χρόνια και αν περάσουν:

«Αυτό που θυμάμαι πιο πολύ έντονα είναι την πρώτη φορά, στον πρώτο βιασμό, όταν ήμουνα 11 χρονών. Με την πρόφαση ότι θα με πάει μια βόλτα επιχείρησε και το έκανε, με βίασε και ήτανε ο πρώτος, ο μεγάλος εφιάλτης που δεν μπορώ να τον ξεχάσω ποτέ. Mου μου έχει μείνει στην ψυχή χαραγμένο», περιέγραψε το κορίτσι.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο 57χρονος κατηγορούμενος επιχείρησε και άλλες φορές να ασελγήσει στο κορμάκι της, πάντα σε απόμερες περιοχές, με την απειλή ότι θα της κάνει κακό.

«Με απειλούσε και μου έλεγε “μη μιλήσεις, θα κάνουμε φυλακή και οι δύο. Εσύ πόσω μάλλον θα είσαι ανάμεσα σε παιδιά που θα σε κακοποιούνε, θα σε χτυπάνε. μη μιλήσεις στους γονείς σου”. Με έκανε να νιώθω ότι εγώ φταίω», ισχυρίζεται το κορίτσι.

Ακόμα, όπως είπε ο δικηγόρος της, ο κατηγορούμενος την εξανάγκαζε να στέλνει μηνύματα σε κινητό που είχε αγοράσει ο ίδιος στο όνομά του, με προδιατυπωμένο περιεχόμενο και προσπάθησε να στήσει άλλοθι για να μπορεί να πει ότι έγιναν όλα με πρωτοβουλία της κοπέλας».

Το κορίτσι περνούσε ένα μαρτύριο, με αποτέλεσμα να αποκοπεί από το περιβάλλον της:

«Είχα κάπου στα τρία χρόνια που δεν έβγαινα, δεν πήγαινα σχολείο, δεν έβγαινα στο χωριό ,ήμουνα συνέχεια κλεισμένη μες στο δωμάτιο, απομακρυσμένη από τους γονείς μου, δε μίλησα σε κανέναν… Ο φόβος υπήρχε καθημερινά. Και τώρα ακόμη φοβάμαι πολλές φορές», πρόσθεσε.

Ο μεγαλογαιοκτήμονας απαντά για τις κατηγορίες βιασμού 11χρονης

Με την πολύκροτη, αυτή, υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας μεγαλογαιοκτήμονας στη Θεσσαλία ασχολήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 28 Μαρτίου η εκπομπή «Ζήνα το Βράδυ».

Στην εκπομπή ζωντανά βρέθηκε τόσο η 21 ετών σήμερα κοπέλα που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τα 11 της χρόνια, όσο και η μητέρα της η οποία εργαζόταν στα κτήματα του μεγαλογαιοκτήμονα.

Αφού η νεαρή αφηγήθηκε για άλλη μία φορά όσα φριχτά ισχυρίζεται ότι βίωσε εξαιτίας του κατηγορούμενου, η εκπομπή παρουσίασε αποκλειστικά την απάντησή του, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία που του προσάπτουν.
Το χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα της κοπέλας ξεκίνησε να δουλεύει από το 2012 ως εργάτρια γης στα χωράφια του μεγαλογαιοκτήμονα σε περιοχή της Θεσσαλίας και έμεινε στη δούλεψή του ως το 2019. Οι δυο τους απέκτησαν αρκετά φιλική σχέση, ενώ εκείνος επισκεπτόταν το σπίτι τους συχνά.

Από το 2014 η σχέση της νεαρής με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η ίδια, ξεπέρασε το φιλικό επίπεδο. Κατά τη χρονιά αυτή είναι που, όπως λέει, με πρόσχημα να πάνε σε περιοχή όπου θα ξεφόρτωναν αγροτικά υλικά, σταμάτησε στον αγροτικό δρόμο, την πλησίασε και προσπάθησε να τη φιλήσει. Παρά την αντίστασή της, εκείνος φέρεται να συνέχισε να την αγγίζει, την έγδυσε, μέχρι που προχώρησε και σε συνουσία μαζί της.


Στην κατάθεσή του, το κορίτσι ισχύριζεται ότι όλα αυτά δε συνέβησαν μόνο μία φορά.

Σύμφωνα με το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών, ο μεγαλογαιοκτήμονας παραπέμπεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο με την κατηγορία του βιασμού, τετελεσμένου και σε απόπειρα, και στη διενέργεια γεννετήσιων πράξεων με ανήλικη που δε συμπλήρωσε τα 12 έτη και με ανήλικη που συμπλήρωσε τα 12 και όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση.
Θεσσαλία: «Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο»

«Υπάρχουν πλεκτάνες και πλεκτάνες αλλά η συγκεκριμένη όπως παρουσιάζεται ξεπερνά και τα όρια της κωμωδίας. Η εκμετάλλευση ενός παιδιού από την οικογένειά του με σκοπό ένα κέρδος 80.000€ είναι αχαρακτήριστη. Πολλοί ξέρουν τον λόγο της απόλυσης της μητέρας, όλη η περιοχή γνωρίζει τι γίνεται στο σπίτι εκείνο με τη μητέρα, τον πατριό και τα αδέλφια. Γνωρίζει για την κόρη των 16 χρονών που κατήγγειλε την οικογένειά της στην αστυνομία στην οποία την πήγε άλλος άνθρωπος και όχι εγώ, όπως ψευδώς διαδίδεται.


Μεγαλογαιοκτήμονας με 10 στρέμματα χωράφια και αυτά πλημμυρισμένα, πανάκριβο κινητό των 100€ που δεν δόθηκε καν, μηνύματα που στέλνονταν και δεν απαντούταν, δήθεν δωμάτια ξενοδοχείου που δεν κλείστηκαν ποτέ και άλλες δήθεν αποδείξεις που έπεσαν κατά την ανάκριση. Όλες αυτές τις αποδείξεις τις εκτίμησε η εισαγγελέας και έκανε απαλλακτική πρόταση προς το συμβούλιο πλημμελειοδικών.

Λόγω του ότι δεν υπάρχουν ούτε ενδείξεις ότι τέλεσα τα εγκλήματα που συκοφαντικά μου αποδίδονται, πρότεινε προς το συμβούλιο να θέσει την υπόθεση στο αρχείο. Αν μου επιτρεπόταν να πω περισσότερα, τα πράγματα θα ξεκαθάριζαν απολύτως και εδώ. Η αθωότητά μου είναι προφανής και θα αποδειχτεί περίτρανα στο ακροατήριο. Η μήνυσή μου για συκοφαντική δυσφήμιση κατατέθηκε αμέσως μόλις έλαβα γνώση των συκοφαντιών αυτών και αναμένει την αθώωσή μου. Κάθε άλλη προσπάθεια θίγει την προσωπικότητά μου και τον έντιμο βίο που διάγω σε όλη μου τη ζωή».
«Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω», λέει το φερόμενο ως θύμα

Αμέσως μετά, η 21χρονη κλήθηκε να τοποθετηθεί σχετικά με τα λεγόμενα του μεγαλογαιοκτήμονα.

«Δεν ζήτησα χρήματα για να μην μιλήσω», λέει ξεκάθαρα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη